Οι δύο που κέρδισαν τα Χρυσά Γάντια του Α’ γύρου!

Δύο είναι οι νικητές οι οποίοι θα παραλάβουν το βραβείο Stoiximan Golden Gloves για τον Α’ Γύρο του Πρωταθλήματος 2021/22! Με πέντε απαραβίαστες εστίες έκαστος, ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Ιωακείμ Τούμπα και τον τερματοφύλακα του Άρη, Vana Alves. Αν και σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο τερματοφύλακας που κράτησε ανέπαφη την εστία του σε περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια και οι δύο τερματοφύλακες ισοβάθμησαν έχοντας δύο συνεχόμενα clean sheet ανάμεσα στα πέντε που πραγματοποίησαν.

Τους δύο νικητές ακολουθούν οι Joel Mall και Artur Rudko που τελείωσαν τον Α’ Γύρο με 4 clean sheet, αριθμό τον οποίο μπορούν να ισοφαρίσουν και οι Patryk Procek, Aleksandar Jovanovic και Simone Scuffet στον αγώνα που απομένει να δώσει η ομάδα τους.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑ.Σ.Π. σε συνεργασία με την Stoiximan δίνει τα Χρυσά Γάντια στους τερματοφύλακες με τα περισσότερα clean sheet σε Α’ Γύρο, Β’ Γύρο και Play-off. Στο τέλος της σεζόν το μεγάλο βραβείο Stoiximan Golden Gloves λαμβάνει ο τερματοφύλακας με τους περισσότερους συνολικά αγώνες με απαραβίαστη εστία σε όλο το Πρωτάθλημα.