Οι δύο που έρχονται και η περίπτωση Ενσούε

Αποχαιρέτισαν τη Θεσσαλονίκη ο Νικολά Ντιγκινί και το Μπακού ο Μπακαλί Νταμπό. Έτσι, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η ένταξη των δύο Γάλλων επιθετικών στον Απόλλωνα. Για τον Σουηδό ακραίο επιθετικό Ντανιέλ Λάρσον, η ενημέρωση χθες από επίσημες πηγές έλεγε ότι περιμένουν να τους πει το οριστικό «ναι» για να του στείλουν εισιτήριο να ανέβει στο αεροπλάνο για Κύπρο.

Ο Γιώργος Μαλεκκίδης που ανακοινώθηκε την Τρίτη (30/06) θα συνεχίσει να προπονείται κανονικά με την ομάδα. Θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τις Πλάτρες (πάνε την Κυριακή» και πρόθεση του τεχνικού επιτελείου είναι να δοθεί δανεικός για έναν χρόνο στην Καρμιώτισσα. Εννοείται ότι αν ο 23χρονος μέσος «βγάζει μάτια» στη διάρκεια των προπονήσεων και στα φιλικά, ενδεχομένως να γίνουν δεύτερες σκέψεις και να γραφτεί κανονικά στο ρόστερ.

Η περίπτωση Ενσούε

Ο Εμίλιο Ενσούε συνεχίζει να λέει σε οπαδούς του Απόλλωνα (επικοινωνούν μαζί του μέσω Instagram) ότι επιθυμία του είναι να τιμήσει κανονικά το συμβόλαιό του (μέχρι τον Μάιο του 2022) με τον Απόλλωνα. Ο Ισπανός προπονείται κανονικά με την ομάδα, αλλά στόχος της διοίκησης είναι να βρει τη φόρμουλα πρόωρης διακοπής της συνεργασίας τους. Προσέχουν όμως τι λένε δημόσια για τον παίκτη και επισημαίνουν ότι ο Ενσούε έχει συμβόλαιο κι αποτελεί μέλος της ομάδας.

Με όσα έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια στον Απόλλωνα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το σενάριο να μείνει ο 30χρονος παίκτης στο Κολόσσι. Είναι και το περσινό παράδειγμα με τον Ρομπέρζ, ο οποίος για τρεις μήνες ήταν εκτός ομάδας, ωστόσο αρχές Σεπτεμβρίου του δόθηκε «άφεση αμαρτιών» και επανήλθε. Μιας και το έφερε η κουβέντα για τον Γάλλο σέντερ μπακ, όλοι στην ομάδα περιμένουν ότι θα αποτελέσει «δυνατή εσωτερική μεταγραφή» στη νέα σεζόν.