Οι δύο μεταγραφές που δίνουν βάθος και ποιότητα στην Ομόνοια

Πρόσθεσε βάθος, ποιότητα και πάει για άλλα ο Χένινγκ Μπεργκ...

Η Ομόνοια συνεχίζει τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας σεζόν. Ο Χένινγκ Μπεργκ νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις, καθότι οι Φώτης Παπουλής και Κίκο προσδίδουν βάθος και ποιότητα στο ρόστερ των πρασίνων.

Είναι δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και τον δυναμισμό της Ομόνοιας. Την ίδια στιγμή μπορούν να αγωνιστούν ως βασικοί αλλά και αν χρειαστεί να αλλάξουν από τον πάγκο την ροή ενός παιχνιδιού. Για τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Κουβαλάει μαζί του ένα σωρό εμπειρίες από τα παιχνίδια στην Ευρώπη και γνωρίζει πως μπορεί να βοηθήσει την Ομόνοια να πετύχει τους στόχους της.

Όσο αφορά στον Κίκο, με την περσινή του πορεία κέρδισε δικαιωματικά την μεταγραφή του σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια. Ο ίδιος γνωρίζει πως θα είναι η ρεζέρβα του Γιαν Λέτσιακς, ωστόσο είναι πανέτοιμος να βοηθήσει όπου και όποτε χρειαστεί. Ο Νορβηγός τεχνικός των πρασίνων έχει στο μυαλό του πως ο Τσέχος θα χρειαστεί ανάσες, ειδικά από τη στιγμή που η Ομόνοια θα αγωνίζεται και στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, ήδη η ομάδα προγραμματισμού του τριφυλλιού ετοιμάζει τις επόμενες της κινήσεις. Στο… κάδρο βρίσκεται πάντα ο Ακιντόλα, ωστόσο η περίπτωση του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, καθότι διαθέτει συμβόλαιο με την Μίτιλαντ (η ομάδα του ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία). Βέβαια, ο Νεόφυτος Λάρκου δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και ξεσκονίζει την αγορά, προκείμενου να έχει εναλλακτική λύση στην περίπτωση που ναυαγήσει οριστικά το θέμα του Ακιντόλα.