Οι δύο λόγοι που ο ΑΠΟΕΛ αναχωρεί από την Τρίτη για την Τσεχία!

Άντε τώρα να καθίσεις να εξηγήσεις και να αντιληφθεί ο κόσμος ότι ο αγώνας της Πέμπτης στο Λίμπερετς απέναντι στη Σλόβαν είναι ένας από τους πιο κρίσιμους της δεκαετίας. Και δεν είναι η δόξα, όπως λένε κάποιοι. Από αυτήν έχουν χορτάσει όλοι!

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν την πρόκριση περισσότερο από κάθε άλλη φορά για να πάρουν οικονομικές ανάσες, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, και από εκεί και πέρα θα δουν. Να μην ξεχνάμε ότι λόγω των μεταγραφικών λαθών ακριβοί παίκτες (Σάβιτς, Μιχαΐλοβιτς, Γιάκολις, Λαφράνς) κάθονται και πληρώνονται και δεν λένε να φύγουν από τον Αρχάγγελο.

Ξεκούραση, εγκληματισμός…

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ θα αναχωρήσει σήμερα Τρίτη για την Τσεχία για δύο βασικούς λόγους. Πρώτα για να μπορέσουν οι παίκτες να ξεκουραστούν καθώς εκτός από το αεροπλάνο, υπάρχει στη μέση και ταξίδι 110 χιλιομέτρων με λεωφορείο από την Πράγα στο Λίμπερετς!

Ο δεύτερος λόγος είναι για να μπορέσουν οι παίκτες να εγκλιματιστούν στις κλιματολογικές συνθήκες που αυτόν τον καιρό είναι πολύ διαφορετικές από αυτές της Κύπρου. Πιο συγκεκριμένα, η αποστολή του ΑΠΟΕΛ όταν φθάσει σήμερα στο Λίμπερετς θα συναντήσει βροχερό καιρό με χαμηλές θερμοκρασίες (13/7).

Από αύριο θα υπάρξει βελτίωση και την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, δεν προβλέπονται βροχές, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 μέχρι 7 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο η λίστα…

Στην Τσεχία αναμένεται να ταξιδέψουν και ποδοσφαιριστές που τελικά δεν θα βρίσκονται στην τελική λίστα που θα δηλωθεί στην UEFA. Η κατάθεση της λίστας θα γίνει αύριο. Στα δυσάρεστα για τον Ουζουνίδη είναι η αδυναμία του Χρίστου Γουίλερ να προπονηθεί κανονικά, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. Ωστόσο, ο νεαρός αριστερός μπακ αναμένεται να ταξιδέψει στην Τσεχία με την ελπίδα ότι στο τέλος θα τα καταφέρει, κάτι όμως που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο. Έτσι, για τα άκρα ο Ουζουνίδης θα βασιστεί και αυτήν τη φορά στους Ενσούε – Ζεράλδες.