Οι ΑΠΟΕΛίστες απαιτούν μεταγραφές-αποδεσμεύσεις και… Σόουζα

Πλησιάζει το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, στη Βουλγαρία (σήμερα 18:00 φιλικό με την Αλ Νασρ και Σάββατο επιστροφή στην Κύπρο) και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, παρά την αρχική ικανοποίηση για τις πρώτες μεταγραφές που έγιναν, τώρα ζητούν επιπλέον κινήσεις ώστε η ομάδα τους να καταστεί πλήρης σε όλες τις γραμμές της, ώστε να είναι σε θέση να κάνει πρωταθλητισμό με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Οι κινήσεις που ζητούν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ είναι πολλές κι έχουν να κάνουν με όλες τις γραμμές! Για την άμυνα δεν τους εμπνέει ανησυχία η παρουσία του Σάβιτς που είναι πλέον τραυματίας. Φοβούνται το δίδυμο Σαμπάλα, Γουίλερ, αριστερά, ενώ ζητούν παίκτη που θα αποτελεί δίδυμο με τον Τσεμπάκε στα δεξιά…

Περιμένουν Σόουζα…

Για τη μεσαία γραμμή, παρά την παρουσία αρκετών παικτών, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αναμένουν ότι ο Σόουζα θα επιστρέψει στην Κύπρο για να ενταχθεί στην ομάδα τους. Ακόμα υπάρχουν και αυτοί που ζητούν να συνεχιστεί η προσπάθεια για Ζαχίντ!

Για την επιθετική γραμμή, παρά το προχθεσινό 4-0 επι της Πιρίν, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ζητούν, για να μην πούμε απαιτούν, μεγάλες αλλαγές. Θέλουν πρώτα να ξεκαθαρίσει αν ο Γκάρνερ μπορεί να βοηθήσει. Αν δεν μπορεί τότε ζητούν την άμεση αντικατάστασή του για να υπάρχει και δεύτερος δυνατός φορ, μαζί με τον Κριασβίλι (προχθές ξεκουράστηκε).

Τέλος, αυτή κι αν είναι απαίτηση, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δεν θέλουν με τίποτε την παραμονή του Εντονγκαλά, τονίζοντας ότι μια σεζόν ήταν αρκετή για να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να βοηθήσει. Μάλιστα βρήκαν και τον αντικαταστάτη του Εντονγκαλά που θα είναι ο Τάμαρι. Όσο για τα λεφτά που θα απαιτηθούν για να γίνουν όλες αυτές οι αποδεσμεύσεις και μεταγραφές, λίγοι είναι που νοιάζονται. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θέλουν να δουν την ομάδα τους να επιστρέφει στην κορυφή ανεξάρτητα από το οικονομικό κόστος…