Οι απαντήσεις του Σάλαϊ στις ερωτήσεις για το μέλλον του

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο Ατίλα Σάλαϊ μετά το τέλος του ντέρμπι του Απόλλωνα με την Ομόνοια (0-0) στο Τσίρειο, με τον Ούγγρο αμυντικό να σχολιάζει και τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος ομάδων για το πρόσωπό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, κάναμε αυτό που σχεδιάσαμε, μείναμε συμπαγείς, δούλεψε καλά η ομάδα. Είχαμε αρκετές καλές ευκαιρίες γαι γκολ, δυστυχώς δεν έγινε. Ήταν καλή προσπάθεια από την ομάδα μας και θα συνεχίσουμε. Ξέρμαε ότι η Ομόνοια είναι σπουδαία ομάδα. Δεν τους επιτρέψαμε να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Κάναμε φάσεις αλλά δεν είχαμε τελειώματα. Κάναμε σπουδαία προσπάθεια. Ο στόχος είναι να μείνουμε πρώτοι. Είναι μακρύς ο δρόμος και θέλουμε να μείνουμε εκεί».

Για τα όσα γράφονται για το μέλλον του: «Φυσικά σε κάνει χαρούμενο να ακούς τέτοιες φήμες. Θέλω να συνεχίσω έτσι, να βελτιωθώ και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Για το αν θέλει να μείνει στον Απόλλωνα ή να πάρει μεταγραφή: «Είναι δύσκολη ερώτηση. Ο στόχος μου είναι να κάνω την καριέρα μου βήμα με βήμα κι αν έχω την ευκαιρία και είναι το καλύτερο για όλους τότε ναι».

Σε ποιο πρωτάθλημα προτιμά να παίξει: «Υπάρχουν πολλά καλά πρωταθλήματα. Είναι και τα πέντε κορυφαία της Ευρώπης… δεν θέλω να αναφέρω κάτι. Θέλω να μείνω συγκεντρωμένος και να δουλέψω».