Οι απαντήσεις στα πέναλτι που ζήτησε η Νέα Σαλαμίνα

Τη διαιτησία του αγώνα στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» ανάμεσα στον Ερμή και τη Νέα Σαλαμίνα σχολιάζει στην ιστοσελίδα μας, gipedo.politis.com.cy, ο πρώην διαιτητής και συνεργάτης της εκπομπής «Derby», Νίκος Σάββα. Θυμίζουμε ότι διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τιμόθεος Χριστοφή και στο VAR ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει:

Πολύ καλή η διαιτησία του Τιμόθεου Χριστοφή.

16’: Σωστά έχει δοθεί έμμεσο χτύπημα υπέρ της Νέας Σαλαμίνας όταν ο τερματοφύλακας του Ερμή ενώ ήταν κάτοχος της μπάλας με τα χέρια βγαίνει εκτός μεγάλης περιοχής.

26’: Η Νέα Σαλαμίνα ζήτησε πέναλτι. Δεν υπάρχει παράβαση. Ο Οσέι δεν προλαβαίνει την μπάλα και πέφτει να κερδίσει παράβαση.

35’: Δύσκολη φάση. Σωστή απόφαση από τον διαιτητή και το VAR μετά από πρώτη του Σεργίου στην περιοχή του Ερμή. Ο Καραγκούνης και ο Σεργίου διεκδικούν την μπάλα. Ο πρώτος την βρίσκει και ο Σεργίου ο οποίος δεν έχει βρει την μπάλα μπαίνει στην κατεύθυνση του Καραγκούνη η οποία είναι στην πορεία της μπάλας και μετά από επαφή των δύο ποδοσφαιριστών πέφτει στο έδαφος. Δεν υπάρχει καμία παράβαση από τον ποδοσφαιριστή του Ερμή και σωστά δεν έχει δοθεί.

51’: Πέναλτι για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Βάλπορτ παίζει την μπάλα χωρίς να κάνει οποιαδήποτε παράβαση στον Σεργίου και σωστά μετά από έλεγχο στο VAR το πέναλτι έχει ακυρωθεί.

73’: Ζητά πέναλτι η Νέα Σαλαμίνα. Ο Σιαθάς πέφτει στην περιοχή του Ερμή. Δεν υπάρχει τηλεοπτική κάμερα η οποία να δείχνει παράβαση στην πτώση Σιαθά και αυτός είναι ο λόγος που δεν υπήρξε παρέμβαση του VAR.