Οι Ανορθωσιάτες δεν δέχονται… λόγω έλλειψης σεβασμού από την Ομόνοια

«Δεν ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ να ενοικιαστεί σε καμιά ομάδα που παίζει με την νοημοσύνη του κάθε Ανορθωσιάτη»

Ανορθωσιάτες αντιτίθεται στο σενάριο που ακούστηκε για να χρησιμοποιήσει η Ομόνοια ως έδρα της το «Αντώνης Παπαδόπουλος» τη νέα χρονιά, αφού υπάρχει μία διαφορά με το ΓΣΠ (σ.σ. για το θέμα ρωτήθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Χριστοφόρου).

Συγκεκριμένα, ο σύνδεσμος MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ σε ανακοίνωσή του που αφορά το νικητή για την επετειακή φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου, σε υστερόγραφό του αναφέρει ότι θα δεχτεί ενοικίαση του σε ομάδες «που παίζουν με την νοημοσύνη του κάθε Ανορθωσιάτη».

Η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμός μας, θα ήθελε δημόσια να συγχαρεί το μέλος του για την σπουδαία διάκριση στον διαγωνισμό του Σωματείου μας για σχεδιασμό φανέλας με θέμα «110 χρόνια Ανόρθωσις Αμμοχώστου – 200 χρόνια Ελληνική Επανάσταση».

Το γεγονός το ότι ένας μέλος του Συνδέσμου μας κερδίζει αυτή την διάκριση μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, γιατί ένας γνήσιος και αγνός Ανορθωσιάτης βάζει το δικό του λιθαράκι ώστε να μεγαλουργήσει το Σωματείο μας σε κάθε τομέα. Μια ακόμη απόδειξη ότι η Ανόρθωσις είναι ο τεράστιος κόσμος της και κανένας περαστικός μισθοφόρος.

ΕΚ ΤΗΣ ΚΟΝΕΩΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΩΜΑΙ – ΑΕΝΑΩΣ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΕ

Υ.γ1 Εντός της βδομάδας η ανακοίνωση για τις εγγραφές του Συνδέσμου μας.

Υ.γ2 Επειδή ακούγονται αρκετά το τελευταίο διάστημα για το θέμα του γηπέδου μας, από πλευρά μας δεν ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ να ενοικιαστεί σε καμιά ομάδα που παίζει με την νοημοσύνη του κάθε Ανορθωσιάτη και δεν σέβεται το Σωματείο μας. Θα επανέλθουμε ξανά «ενεργά» την κατάλληλη στιγμή.

MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ»