Οι Ανορθωσιάτες άκουσαν αυτά που ήθελαν από τον Χαμπουλλά!

Ποιος Ανορθωσιάτης άκουσε τις δηλώσεις του Ευγένιου Χαμπουλλά στην εκπομπή της Cablenet με τίτλο «Χωρίς VAR» και δεν χάρηκε; Ο διοικητικός ηγέτης της «Μεγάλης Κυρίας» έκοψε τον… βήχα όλων σχετικά με το μέλλον του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση και αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας.

«Το συμβόλαιο του Κετσπάγια με την Ανόρθωση, είναι συμβόλαιο ζωής. Δεν τελειώνει. Διερωτώμαι, γιατί πήρε τόση έκταση αυτή η συζήτηση στην Κύπρο. Το μήνυμα που θα στείλω είναι ότι αν ένας προπονητής θα κάθεται στον ίδιο πάγκο και του χρόνου, αυτός είναι ο Κετσπάγια. Να ψάξουν για ειδήσεις σε άλλους αντιπάλους. Επεκτείνεται το συμβόλαιο του Τιμούρ, με άλλους όρους», ήταν η σχετική αναφορά του Χαμπουλλά για τον Τιμούρ Κετσπάγια κάτι που έφερε πλατιά χαμόγελα στους φίλους των κυανόλευκων.

Άλλωστε το όνομα της Ανόρθωσης είναι πλέον συνυφασμένο με αυτό του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός ανέλαβε πριν δύο σεζόν μία σχεδόν διαλυμένη ομάδα και την οδήγησε σε μία εξαιρετική σεζόν όπου διακόπηκε λόγω κορωνοϊού (ήταν στην πρώτη θέση με την Ομόνοια ωστόσο οι πράσινοι υπερτερούσαν στη διαφορά τερμάτων). Φέτος, έφτιαξε ακόμη πιο δυνατό σύνολο και ετοιμάζεται να διεκδικήσει αυτό που έχασε για πολλούς άδικα την περσινή σεζόν.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας (διοίκηση, κόσμος, ποδοσφαιριστές – τεχνικό επιτελείο) λειτουργεί εξαιρετικά και προπάντων εκπέμπει υγεία κάτι που αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, καθότι η Ανόρθωση βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Βέβαια, ο Κετσπάγια έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το τι γίνεται στο «Αντώνης Καράς». Έχει δικαίως την απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο της διοίκησης όσο και των φίλων της ομάδας, καθώς στο πρόσωπο του βλέπουν ξανά τον άνθρωπο που μπορεί να επαναφέρει την ομάδα εκεί που βρισκόταν πριν από μία δεκαετία και βάλε (2008), δηλαδή στην κορυφή της Κύπρου και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.