Οι 62 ύποπτες μεταγραφές που ερευνούν οι ιταλικές Αρχές

Οι μεταγραφές που έγιναν από το 2019 έως το 2021 έχουν μπει στο στόχαστρο των αρμόδιων ιταλικών Αρχών και ελέγχονται για παρατυπίες, με τις περισσότερες να αφορούν τη Γιουβέντους.

Η Repubblica αποκάλυψε ότι στο στόχαστρο των αρμόδιων Αρχών φαίνεται πως έχουν μπει οι μεταγραφές που έγιναν από το 2019 έως το 2021 στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Κοιτάζοντας τα στοιχεία που προέκυψαν από το γραφείο του αρμόδιου ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εντοπίζονται σοβαρά προβλήματα – σε σχέση με τα οικονομικά στοιχεία – σε έναν μεγάλο αριθμό μεταγραφών που αφορούν στη Γιουβέντους.

Για την «Κυρία» υπάρχουν υποψίες, καθώς φαίνεται πως άλλα χρήματα δόθηκαν για τις μεταγραφές και άλλα δηλώθηκαν σε επίσημα έγγραφα. Μάλιστα, αφορούν 42 μεταγραφικές κινήσεις. Ανάμεσα στα ονόματα υπάρχει κι αυτό του Ορέστη Καρνέζη που πήγε από τη Νάπολι στη Λιλ!

Η μεταγραφή του Οσιμέν από τη Λιλ στη Νάπολι επίσης είναι στο επίκεντρο των ερευνών σχετικά με τα ποσά της, όπως και άλλες μεταγραφές από και προ τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη λίστα βρίσκονται και οι ανταλλαγές του Αρτούρ με τον Μίραλεμ Πιάνιτς που έκαναν Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, αυτές των Ντανίλο και Ζοάο Κανσέλο ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά τα 62 ονόματα που βρίσκονται στη λίστα: Ροβέλα, Πορτανόβα, Πετρέλι, Μονζιάλο, Λουνγκόι, Τόνγκια, Μάρλεϊ, Παρόντι, Ντε Μαρίνο, Σένε, Αλμπιαν, Ντε Φονσέκα, Ν’Ζουάνγκο, Λαμάνα, Μπαρμπιέρι, Λανίνι, Μινέλι, Μασιάντζελο, Μπρουνόρι, Λόρια, Γκόρι, Ντα Σίλβα, Πιάνιτς, Αρτούρ, Μαρκές, Κανσέλο, Μορένο, Ντανίλο, Αντράντε, Αουντέρο, Ντάουντα, Μουλέ, Βριόνι, Φρανκοφόρτε, Ερικ, Στόπα, Μπρεντάν, Ανταμόλι, Μανκούσο, Λιπάρι, Μαρέσα, Ολιβιέρι, Οσιμέν, Καρνέζης (Από τη Νάπολι στη Λιλ έναντι 5.1 εκατ. ευρώ), Μάνζι, Παλμιέρι, Λιγκουόρι, Λεβέρμπε, Ντεπάολι, Λερίς, Ιβάν, Ντικομπο, Ναπολιτάνο, Παβόνε, Μαρτέλα, Γκαλάνο, Τσιπολέτι, Παλμούτσι, Μπρούγκμαν, Μπρουνόρι, Μαντόνα.