«Όχι» για τις αερογέφυρες από τους οργανωμένους της Ομόνοιας – Συστήνουν προσοχή

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας ενημερώνουν ότι δεν έχουν σχέση με μηνύματα που στέλνονται για συγκεντρώσεις σε αερογέφυρες του αυτοκινητόδρομου στην πορεία του λεωφορείου της αποστολής για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ανακοίνωση εξέδωσαν τόσο από τον σύνδεσμο «Ομονοια ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics» αλλά και από το Fan Club Lakatamia.

Ομονοια ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics: «Λόγω των αρκετών μηνυμάτων που λαμβάνουμε σχετικά με συγκεντρώσεις σε αερογέφυρες οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας πως δεν έχουμε οργανώσει οποιαδήποτε συγκέντρωση.

Όσο κι η απόσταση από το γήπεδο μας πληγώνει, η πράσινη αρρώστια μεγαλώνει.

Δε μπορώ, δε μπορώ να περιμένω!!»

Fan Club Lakatamia: «Ακόμα ένας τελικός, δώστε την ψυχή σας.
Δυνατά πιο δυνατά πρωτάθλημα να πάρουμε ξανά!

Υ.Γ: Το FCL ενημερώνει όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες για συνοδεία της ομάδας στην Λάρνακα. Όπως ενημερώσαμε ήδη, αρκετά μέλη μας νόσησαν με τον ιο και δεν θα βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία κανενός. Γι’ αυτό, αφού αυτή την φορά δεν υπάρχει κάτι σωστά οργανωμένο όπως στις προηγούμενες περιπτώσεις καλούμε τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός».