«Ο Ζαχίντ φεύγει» – Μα πού να πάει, αυτός λατρεύει τον ΑΠΟΕΛ!

Από το καλό στο καλύτερο πάει ο Ζαχίντ και παρασέρνει μαζί του και τον ΑΠΟΕΛ

Από τους πρωταγωνιστές, αν όχι ο κύριος πρωταγωνιστής, είναι ο Γκαγιάς Ζαχίντ στα τελευταία παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ. Ο Πακιστανός, με νορβηγικό διαβατήριο, δείχνει διαπιστευτήρια των μεγάλων δυνατοτήτων του στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό έχει θετικό αντίκρισμα για τους γαλαζοκιτρίνους.

Ο Ζαχίντ, για τον οποίον υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχε ενδεχόμενο να αποχωρήσει και αναμενόταν πρόταση, μετά τον αγώνα με την Ένωση και τα δύο γκολ που πέτυχε, δήλωσε στη Cytavision, ότι λατρεύει να παίζει στον ΑΠΟΕΛ.

Για την απόδοσή του: «Νιώθω σε καλή φόρμα και η ομάδα το ίδιο. Κτίζουμε κάτι καλό. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες και σκοράραμε δυο γκολ. Παίζουμε κάθε τρεις μέρες, είναι δύσκολο. Πήραμε τρεις συνεχόμενες νίκες. Είναι πολύ σημαντικό.

Για την αποθέωση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ: «Λατρεύω να παίζω για τον ΑΠΟΕΛ. Οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Είναι καλό που επέστρεψα στον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ο κόσμος αξίζει τα καλύτερα και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Να πάρουμε τη νίκη και τη πρόκριση απέναντι στην Ζρίνσκι».

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: