«Ο Βούρος εκνεύρισε τον Τσάβι Ρόκα και χάλασε το ντιλ με Παναθηναϊκό»

Τον λόγο για τον οποίον δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Πραξιτέλη Βούρου στον Παναθηναϊκό και ο πρώην αμυντικός του ΑΠΟΕΛ κατέληξε εντέλει στον ΟΦΗ φέρεται να αποκαλύπτει ελλαδικό δημοσίευμα.

Όπως υποστηρίζει το to10.gr, ο Ελλαδίτης αμυντικός είχε «κλείσει» στο τριφύλλι με ανάλογη συμφωνία με αυτήν που έγινε με τους Κρητικούς, όμως η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ διότι, όπως αναφέρεται, ο Τσάβι Ρόκα εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του και συγκεκριμένα λόγω του ότι στο τέλος εξουσιοδότησε άλλον ατζέντη.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται…

Ο Πραξιτέλης Βούρος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, καθώς η κρητική ομάδα και ο Ελληνας ποδοσφαιριστής τα βρήκαν σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Βούρος άφησε κάποια χρωστούμενα που έχει η κυπριακή ομάδα προς τον ίδιο. Ο ΟΦΗ προσέφερε στην ομάδα της Λευκωσίας ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 40% και κάπως έτσι το deal ολοκληρώθηκε.

Ένα deal, ωστόσο, που ήταν ολοκληρωμένο και πριν λίγες ημέρες. Αλλά με… άλλη ομάδα και συγκεκριμένα με τον Παναθηναϊκό! Οι Πράσινοι είχαν μιλήσει με τον ατζέντη του παίκτη, ο ίδιος ο Τσάβι Ρόκα ήθελε να τον αποκτήσει, καθώς τον γνωρίζει καλά από την Κύπρο και τις πολύ καλές σεζόν που έκανε με τον ΑΠΟΕΛ.

Στα λεφτά τα είχαν βρει (150.000 τον χρόνο, για συμβόλαιο 3 χρόνων), φόρμουλα με την ομάδα του επίσης είχε βρεθεί, αλλά παρά ταύτα η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Ο λόγος; Ο Βούρος εξουσιοδότησε άλλον μάνατζερ λίγο πριν τις τελικές επαφές και την οριστική συμφωνία.

Ο Ρόκα εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του παίκτη και ο Παναθηναϊκός αποσύρθηκε. Και κοιτάζει αλλού για παίκτη που θα μπορεί να καλύψει τις θέσεις που κάλυπτε ο Ελληνας αμυντικός (στόπερ και δεξιός μπακ).