Ο Τζιωνής έδωσε εξηγήσεις στους Αμερικανούς για τα πράσινα μαλλιά λόγω Ομόνοιας!

Δηλώσεις στη σελίδα της Σπόρτινγκ Κάνσας έκανε ο Μαρίνος Τζιωνής και στην κουβέντα… μπήκε και η Ομόνοια, αφού με τους πράσινους ο κορυφαίος νέος της φετινής σεζόν – όπως ψηφίστηκε στα βραβεία του ΠΑΣΠ – σημείωσε ότι στους πράσινους πέρασε την κορυφαία του στιγμή στην καριέρα του.

Πώς είναι στην Αμερική: Ωραία μέχρι τώρα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Aνυπομονώ για την πρόκληση. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να πετύχω μερικά γκολ και να δώσω ασίστς.

Για τον πανηγυρισμό του: (έδειξε πως το κάνει) Ευχαριστώ τον Θεό.

Aγαπημένη ποδοσφαιρική ανάμνηση: Νομίζω η κατάκτηση του τίτλου την περασμένη σεζόν με την Ομόνοια είναι η καλύτερη ανάμνηση για εμένα.

Όταν ήρθες πρώτη φορά Αμερική, τι σκεφτόσουν. Χιόνιζε, έτσι; Ναι, ο καιρός όταν ήρθα ήταν κρύος. Είπα στον ατζέντη μου “oυφ τι καιρός είναι εδώ?” αλλά τώρα είναι ωραία.

Ρονάλντο ή Μέσι; Μέσι. Γιατί μου αρέσει το στυλ του ποδοσφαίρου που παίζει.  Συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του, τα σόλο γκολ και οι ντρίμπλες του. Μου αρέσει να τον βλέπω.

Η δημοσιογράφος του ανάφερε μια φωτογραφία που είχε με πράσινα μαλλιά και τον ρώτησε ποια είναι η ιστορία; Στην Ομόνοια η παράδοση όταν κατακτούμε ένα τίτλο είναι να βάφουν τα μαλλιά.