Ο Τορναρίτης τονίζει… «Με λίγα λόγια να πάει στο καλό»

Συνάντηση με όλους τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα εξηγήσει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όπως και στον προπονητή, θα έχει ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή του όποιος δεν σέβεται τους κόπους και τα όνειρα, δεν θα έχει θέση στην ομάδα.

Η ανάρτησή του:

«Αποφάσισα σήμερα να ξεκινήσω από εκεί που σταμάτησα πριν δυο μήνες όταν παρασύρθηκα από την άρνηση τις κακίες, την αχαριστία και την δυσπιστία να επαναφέρω την ομάδα πίσω .

Από σήμερα στις 1 το μεσημέρι θα δω όλους τους ποδοσφαιριστές ένα – ένα και θα τους εξηγήσω πως κανένας που δεν σέβεται τους κόπους και τα όνειρα μας δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα .
Με λίγα λόγια να πάει στο καλό !!

Θα εξηγήσω του προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει πίστη και θέληση σε αυτό που κάνουν . Θα παλέψουμε και δεν θα παραδοθούμε μαζί με αυτούς που θα μείνουν, αυτούς που Αγαπούν και σέβονται πραγματικά την ομάδα, το έργο, και τα όνειρα μας.

Έφερα τούμπα την ζωή μου, θα προσπαθήσω να το κάνω και τώρα και αν δεν τα καταφέρω τουλάχιστο θα ξέρω ότι έδωσα όλο μου τον εαυτό και το είναι για αυτο .»Στη ζωή σημασία δεν έχει πόσο σκληρά κτυπήθηκες . Σημασία έχει πόσο μπορείς να αντέξεις τα χτυπήματα και να συνεχίσεις»…

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά !!!

We did before- We can do it again .
Neversurrender».