Ο Τιμόθεος έσωσε τον Βασίλη, ο Βασίλης τον Χριστοφόρου και ο Χριστοδούλου τον Φελλά… 

Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και το VAR! Σε αυτή την αγωνιστική, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, έκανε καθοριστικές παρεμβάσεις και… έσωσε την κατάσταση. Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Δημητρίου σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ και αρνήθηκε άλλα δύο, ένα για την ομάδα της Λευκωσίας και ένα για την Πάφο! Ο Τιμόθεος όμως είχε τα μάτια του δεκατέσσερα ως VAR και αποκατέστησε την τάξη.

Αν δεν υπήρχε το VAR o Kωνσταντίνος Φελλάς θα μετρούσε κανονικά το γκολ του Ολυμπιιακού (προηγήθηκε φάουλ και το είδε ο Κυριάκος Χριστοδούλου που ήταν στο VAR) απέναντι στον Απόλλωνα, ενώ… θα πήγαινε περίπατο το πέναλτι της Ένωσης απέναντι στην ΑΕΛ.

Μπορεί να μην ήταν προσηλωμένος στα καθήκοντα του ο Βασίλης Δημητρίου στο «Στέλιος Κυριακίδης», αλλά ήταν αυτός που ειδοποίησε τον διαιτητή Μάριο Χριστοφόρου για να πάει στο μόνιτορ να εξετάσει την παράβαση του Ράσο στον Ενγκό στο παιχνίδι που έγινε στο «Τάσος Μάρκου».

Ο Δημητρίου είχε τα μάτια του ανοικτά εδώ, όπως τα είχε και ο Τιμόθεος Χριστοφή στο «Στέλιος Κυριακίδης» και… έσωσε τον πρώτο!

Κοριός