Ό,τι έδωσε, πήρε!

Μετά από τις πέντε συνεχόμενες νίκες σταμάτησε πάνω στην Πάφο το εντυπωσιακό σερί του Εθνικού. Κάποτε θα ερχόταν και η ήττα αφού δεν ήταν δυνατόν η ομάδα της Άχνας να συνέχιζε μόνο με νίκες, αλλά αυτό που ενόχλησε περισσότερο ήταν η εμφάνιση. Μια εμφάνιση που δεν ήταν καθόλου καλή και ουσιαστικά ό,τι έδωσε πήρε από αυτό το παιχνίδι ο Εθνικός. Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια υστέρησε σημαντικά, και η ήττα ήρθε φυσιολογικά από έναν ανώτερο αντίπαλο.

Η ατάκα του Ηλία Χαραλάμπους ήταν πως: «Κερδίζουμε όλοι μαζί, χάνουμε όλοι μαζί και δεν μπορεί να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια». Μετά την ήττα από την Πάφο ο Εθνικός έμεινε στους 37 βαθμούς και σε ανησυχία. Τώρα ακολουθεί το εντός έδρας πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι.

Ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ που ήταν ο κορυφαίος του Εθνικού στο φινάλε έγινε ο μοιραίος της ομάδας. Το ότι ο Εθνικός ήταν μέχρι το 90΄στο 0-1 οφειλόταν στον Μπογκαντίνοφ που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν εντυπωσιακός. Έκανε όμως το λάθος στο 90΄ με το οποίο ουσιαστικά τελείωσε και το παιχνίδι. Και οι μεγάλοι τερματοφύλακες κάνουν λάθη.