«Ο Τάμαρι ζήτησε συμβόλαιο 450.000… ο Πρόδρομος πικράθηκε μαζί του»

Γίνεται λόγος, επίσης, για ινκόγκνιτο επίσκεψη του προέδρου του ΑΠΟΕΛ

Συνεχίζεται το αλαλούμ… πληροφορίων από τα ελλαδικά Μέσα σχετικά με τον Μούσα Αλ Τάμαρι. Το sdna υποστηρίζει ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε συμβόλαιο 450.000 ευρώ για να συζητήσει το θέμα της ανανέωσης.

Επιπλέον, σημειώνουν ότι ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης πικράθηκε με τον παίκτη λόγω της στάσης του στην πρόταση που του έγινε, ενώ κάνουν λόγο και για ταξίδι του διοικητικού ηγέτη των γαλαζοκιτρίνων εκφράζοντας απορία αν το ταξίδι αφορά τον ποδοσφαιριστή.

Το δημοσίευμα αναφέρει:
«Καλά κρατεί το…πόκερ του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό τραπέζι με επίκεντρο τον Μούσα Αλ Ταμάρι και την αγορά των δικαιωμάτων του από τον ΑΠΟΕΛ.

Οι Πειραιώτες έπειτα απ΄το «ξεπάγωμα» των σχέσεων με την κυπριακή ομάδα βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή μαζί της, με στόχο να εξασφαλίσουν το «πράσινο φως» για την μετακόμιση του Ιορδανού μεσοεπιθετικού στο Ρέντη.

Το SDNA«σκάλισε» εκεί που έπρεπε στη Λευκωσία κι έχει τα τελευταία νέα για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή και κορυφαίο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Το ταξίδι στο εξωτερικό
1) Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης βρίσκεται εκτός Κύπρου τις δύο τελευταίες ημέρες σε άγνωστο προορισμό και για άγνωστο λόγο με όλα τα στόματα (εντός της ομάδας) να παραμένουν ερμητικά κλειστά.

Ινκόγκνιτο επίσκεψη (;) στον Πειραιά
2) Κάποια πονηρά μυαλά στη Λευκωσία, δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο της έκτακτης (προεδρικής) ινγκόγκνιτο επίσκεψης στην Ελλάδα.

Κι αυτό προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το μεταγραφικό project του Αλ Ταμάρι και της παραχώρησης του Ιορδανού παίκτη στην ομάδα του Πειραιά.

Το διπλάσιο συμβόλαιο
3) Η προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου (λήγει το 2021) του Αλ Ταμάρι με τον ΑΠΟΕΛ, έχει επί της ουσίας εκμηδενιστεί.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή αξίωσε το διπλάσιο συμβόλαιο σε χρήματα (450.000 ευρώ) προκειμένου να καθίσει στο τραπέζι και να συζητήσει για την επέκταση της συνεργασίας με την κυπριακή ομάδα που δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά τα χρήματα.

Το προεδρικό…τσαλάκωμα
4) Ο Αλ Ταμάρι αποτελούσε ένα από τα αγαπημένα παιδιά του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη. Μέχρι την στιγμή που «κλότσησε» την πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του και πίκρανε τον ισχυρό άνδρα του κυπριακού συλλόγου.

Η πειραιώτικη…μοναξιά
5) Ο Ολυμπιακός φαίνεται να παίζει…μπάλα μόνος του αυτή την περίοδο στο μεταγραφικό «γήπεδο» για τον Αλ Ταμάρι. Παρά τις θετικές συστάσεις που συνοδεύουν τον παίκτη, δεν έχει εκδηλωθεί το φετινό καλοκαίρι επίσημο ενδιαφέρον από άλλο κλαμπ».