«Ο Τάμαρι σκέφτεται την μετακόμιση του στην Ελλάδα»

Συνεχίζουν τα ελλαδικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η εφημερίδα «Φως των Σπορ» να ασχολείται με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τάμαρι. Ο Ολυμπιακός γλυκοκοιτάζει εδώ και καιρό την περίπτωση του Ιορδανού άσου, του οποίου το συμβόλαιο του λήγει το 2021.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται πως ο άσος των γαλαζοκίτρινων παρακολουθεί τις εξελίξεις και άρχισε ήδη να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει καταθέσει πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Ιορδανό και έχει δώσει διορία για απάντηση μέχρι αύριο (05/07). Σύντομα, λοιπόν αναμένονται εξελίξεις στο θέμα Αλ Τάμαρι!

Δείτε αυτούσιο το ρεπορτάζ του sport-fm.gr

«Στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Μουσά Αλ-Τάμαρι για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα μεταφέρει σήμερα το «Φως των Σπορ».

Ο Ιορδανός εξτρέμ είναι ένας παίκτης που παρακολουθείται από την προηγούμενη σεζόν από τους Πειραιώτες και αυτή τη στιγμή στον ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να τον δέσουν μετά το 2021 που λήγει η συνεργασία τους.

Στον παίκτη έχει δοθεί διορία μέχρι αύριο για να απαντήσει στην πρόταση, αλλά ο διεθνής άσος φέρεται να θεωρεί πως έκλεισε ο κύκλος του στη Μεγαλόνηση και έχει ακούσει όπως είναι λογικό τα περί «ερυθρόλευκου» ενδιαφέροντος.

Όσον αφορά το κόστος της πιθανής μεταγραφής, αυτό θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ και λέγεται πως έχουν απορρίψει προσφορά 2,5 εκατ. ευρώ της ισπανικής Αλμερία.

Ο 23χρονος άσος δείχνει πως σκέφτεται τη μετακίνησή του στην Ελλάδα, αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό που φαίνεται πως παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ».