Ο Τάμαρι κάνει παιχνίδι για ανανέωση και ο ΑΠΟΕΛ κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς λεφτά

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σημείωσε ότι στον Τάμαρι δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 5 Ιουλίου για να δώσει την απάντησή του στην πρόταση για ανανέωση.

Στην ομάδα της Λευκωσίας τρέχουν να ανανεώσουν τον Ιορδανό μέσο, καθώς σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουν να το χάσουν χωρίς να κερδίσουν χρήμα, αφού από τον Ιανουάριο ο παίκτης θα μπορεί να συμφωνήσει με άλλη ομάδα ενόψει του επόμενου καλοκαιριού.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την πλευρά του ποδοσφαιριστή γι’ αυτό το λόγο να αντιδράει στην ανανέωση, μιας και υπάρχει η πίστη ότι μπορεί να εξασφαλιστεί καλύτερο συμβόλαιο για τον παίκτη, εφόσον από την αρχή του νέου χρόνου θα μπορεί να διαπραγματευτεί, χωρίς να μπαίνει στο «παιχνίδι» ο ΑΠΟΕΛ, την επόμενη του ομάδα.

Σε πιθανή ανανέωση ο παίκτης δεσμεύεται με τους γαλαζοκιτρίνους και έτσι θα έχουν λόγο για το που θα παραχωρηθεί ο Ιορδανός.

Σε αυτό το πλαίσιο, άρχισαν και τα σενάρια που θέλουν μία από τις ενδιαφέρουσες ομάδες, τον Ολυμπιακό, να συζητάει με την πλευρά του παίκτη για να συμφωνήσουν ενόψει του επόμενου καλοκαιριού, εφόσον καταστεί δύσκολο να υπάρξει συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Όπως σημειώνεται, χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του sdna: «στον Πειραιά θα επιχειρήσουν να τα βρουν με τον ΑΠΟΕΛ, όχι όμως με βάση τα χρήματα που ζητούν οι Κύπριοι και να ντύσουν τον Ιορδανό εξτρέμ στα «ερυθρόλευκα» το φετινό καλοκαίρι.

Εφόσον φάνε…πόρτα, τότε υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία του Δεκεμβρίου και ήδη γίνονται διερευνητικές συζητήσεις (με αυτούς που πρέπει) και για την συγκεκριμένη προοπτική.

Κι όταν γράφουμε με «αυτούς που πρέπει» εννοούμε με τον ατζέντη του παίκτη που διατηρεί το χαρτοφυλάκιο του στην Ισπανία, καθώς και τον πατέρα του ποδοσφαιριστή».