Ο Συ.Φ.ΑΕΛ για Ανόρθωση, τίτλο, οίκημα και κάρτα φιλάθλου!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΛ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Ο αυριανός αγώνας δεν χρειάζεται συστάσεις ούτε πολλά λόγια καθώς όλοι γνωρίζουν το πόσο σημαντικός και πόσο καθοριστικός μπορεί να είναι για την συνέχεια. Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να αποδείξουν σε όλους πως είναι ικανοί και έτοιμοι να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο.

Η εμπιστοσύνη μας σε όλους όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι γνωστή και αδιάλλακτη, το μόνο που ζητούμε απ’ αυτούς είναι να δούνε τον αντίπαλο μέσα απ’ τα μάτια μας και να κάνουν αυτό που πρέπει, κερδίζοντας ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο.

Όσον αφορά το ζήτημα του οικήματος, να ξεκαθαρίσουμε σε όσους πιστεύουν πως ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα αποδυναμωθεί απ’ αυτήν την καλοστημένη πλεκτάνη που στήθηκε, πως είναι γελασμένοι οικτρά. Οι ίδιοι στο παρελθόν θεωρούσαν πως με την εφαρμογή της Κ.Φ θα ‘’τελειώναμε’’ σε ένα μήνα και φάνηκε ξεκάθαρα πως έπεσαν έξω.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ δεν είναι ένα ‘’μαγαζάκι’’ όπως πιστεύουν όσοι δεν ξέρουν τίποτα από την Λεμεσό, είναι ένας ολόκληρος οργανισμός ο οποίος έχει εκατοντάδες εγγεγραμμένα μέλη τα οποία τον ακολουθούν και τον στηρίζουν σε κάθε του δράση. Κουβαλά στις πλάτες του μία ολόκληρη πόλη εδώ και δεκαετίες γι’ αυτό όταν κάποιος προσπαθεί να τον ‘’κτυπήσει’’ είναι σαν να τα βάζει με τον καθένα μας ξεχωριστά.

Γνωρίζουμε πως ο τεράστιος κόσμος της Α.Ε.Λ ενδιαφέρεται, ανησυχεί και ρωτάει καθημερινά για το ζήτημα του οικήματος καθώς ο Εναέριος έχει αναθρέψει γενιές και γενιές ΑΕΛιστών. Το μόνο όμως μπορούμε να κάνουμε αυτή την στιγμή είναι να κλείσουμε τα αυτιά μας στα κουτσομπολιά που διαδίδουν οι διάφοροι καλοθελητές, να κάνουμε υπομονή και να είμαστε όλοι ανεξαιρέτως σε επαγρύπνηση.