Ο Σοφρώνης τον θέλει πολύ, αλλά…

Βεβαίως για να δώσουν τόσο πολύ χρόνο στον Σκανδιναβό επιθετικό, σημαίνει ότι η τεχνική ηγεσία θεωρεί ότι ταιριάζει πολύ στο «παζλ» και στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας στη νέα σεζόν...

«Δεν θα τον περιμένουμε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού τον Λάρσον», μας έλεγε χθες (11/07) επίσημη πηγή από τον Απόλλωνα, προσθέτοντας ότι αν δεν απαντήσει προσεχώς τότε θα τερματιστεί το ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Βεβαίως για να δώσουν τόσο πολύ χρόνο στον Σκανδιναβό επιθετικό, σημαίνει ότι η τεχνική ηγεσία θεωρεί ότι ταιριάζει πολύ στο «παζλ» και στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας στη νέα σεζόν. Πριν από δύο και πλέον μήνες είχαν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τον 33χρονο άσο. Έδειξε θετικός να μετακομίσει στη Λεμεσό και πριν δύο εβδομάδες, όταν απελευθερώθηκε από τον Άρη Θεσσαλονίκης, θεώρησαν στον Απόλλωνα ότι θα έπαιρνε την πτήση για Κύπρο για να επισφραγιστεί η ένταξή του στην ομάδα.

Σε κάποια φάση τους ανέφερε ότι ο ίδιος θέλει να έλθει, αλλά ακόμα έχει κάποιες επιφυλάξεις η σύζυγός του. Το σίγουρο είναι ότι αν δεν ξεκαθαρίσει τη θέση του ο Λάρσον εντός της επόμενης εβδομάδας, τότε θα κοιτάξουν για εναλλακτική λύση.