Ο Σωφρόνης έκανε την επιλογή, ο Κίρζης προσπαθεί να το πετύχει

Μεταγραφικός στόχος του Σωφρόνη Αυγουστή, προσπαθεί να υλοποιήσει την επιθυμία του ο πρόεδρος της ομάδας

Επιλογή του Σωφρόνη Αυγουστή είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όπως είπε ο Κύπριος τεχνικός, στις δηλώσεις του στην Cablenet μετά το φιλικό με την Καρμιώτισσα (διαβάστε ΕΔΩ).

«Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι άλλοι παίκτες και θα είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, αλλά ο πρώτος μας στόχος είναι ο Λάζαρος. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Ο πρόεδρος προσπαθεί να υλοποιήσει αυτή τη μεταγραφή.

Είναι ένας δικός μου στόχος αποκλειστικά και τον θέλω στην ομάδα γιατί μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλω. Έχει εξαιρετική ποιότητα και μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και όλοι μαζί να ετοιμαστούμε για το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος».

Όσον αφορά στην εικόνα της ομάδας της Λεμεσού στο φιλικό, ανάφερε: «Δεν είχαμε αρκετό ρυθμό στο παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο. Ήθελα να κάνουμε μια καλή προπόνηση, όπως κάναμε και στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Το σημαντικό ότι στα τελευταία τρία ματς η ομάδα κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Αυτό θέλουμε κάθε παιχνίδι, αυτός θα είναι ο στόχος, διότι μπορούμε ανά πάσα στιγμή να σκοράρουμε. Να είμαστε οργανωμένοι πίσω και με επιθετικές πρωτοβουλίες-αυτοματισμούς με την ποιότητα που έχουμε στο επιθετικό κομμάτι να σκοράρουμε και να βάζουμε προβλήματα στον αντίπαλο».