Ο Μαρτίνες και τα κονέ με τους ποδοσφαιριστές του Άρη

Ο Νικολά Μαρτίνες που είναι πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, φαίνεται να παίζει τον ρόλο του «προξενητή» για να μετακομίσουν παίκτες του Άρη Θεσσαλονίκης στο Κολόσσι της Λεμεσού.

Ήδη ετοιμάζει βαλίτσες ο Νικολά Ντιγκινί ενώ, εκτός απρόοπτου, θα πάρει σε κάποια στιγμή πτήση για Κύπρο και ο Σουηδός ακραίος επιθετικός Λάρσον.

Ο Μαρτίνες αποτέλεσε τον σύνδεσμο να γίνει μια επαφή και με τον Πορτογάλο επιθετικό Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος ίσως μείνει ελεύθερος από τους κίτρινους. Μόνο που δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση, αφού ο 32χρονος άσος έχει σαφώς πιο υψηλό κασέ από τους Ντιγκινί και Λάρσον ενώ περιμένει ότι θα του χτυπήσει την πόρτα ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς από Ελλάδα και εξωτερικό.

Από την εποχή της καραντίνας είχε γίνει μια κουβέντα για τον Μπρούνο Γκάμα, όμως στον Απόλλωνα γνώριζαν και γνωρίζουν τις αντικειμενικές δυσκολίες της συγκεκριμένης περίπτωσης, κυρίως αυτές που αφορούν το οικονομικό κομμάτι. Στο κάδρο είχε μπει κάποια στιγμή και ο Απόστολος Γιάννου. Απασχόλησε τους τεχνικούς υπεύθυνους πριν από μερικές εβδομάδες. Ο παίκτης ήταν για δύο χρόνια στην ΑΕΚ και έμεινε ελεύθερος στο τέλος του προηγούμενου μήνα.