Ο Ράγιος προσφέρει σε δημοπρασία το τελευταίο του «κυπριακό» βραβείο

Αξιέπαινη κίνηση από τον Ρούμπεν Ράγιος.

Όπως ενημέρωσε ο ΠΑΣΠ, ο Ισπανός πρώην παίκτης της Ανόρθωσης, προσφέρει το τελευταίο βραβείο από όσα κέρδισε στην Κύπρο, για δημοπρασία, προς στήριξη του ιδρύματος «Ένα όνειρο μια ευχή».

Πρόκειται για το βραβείο MVP που πήρε στην εντός έδρας νίκη (3-0) επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, που ήταν και ο τελευταίος αγώνας της σεζόν 2019/20.

Mπορείτε να διεκδικήσετε το βραβείο ΕΔΩ

Η ενημέρωση από τον ΠΑΣΠ:

Στο πλαίσιο των Πασχαλινών δημοπρασιών (από τα μέσα Απριλίου και μετά) το Charity Idols θα στηρίξει, μεταξύ άλλων, το ίδρυμα με έδρα την Κύπρο «Ένα όνειρο μια ευχή».

Για αυτό το σκοπό ο ποδοσφαιριστής Ruben Rayos, μετά από επικοινωνία που είχε με τον ΠΑ.Σ.Π., πρόσφερε για δημοπρασία το τελευταίο από τα βραβεία που είχε λάβει την προηγούμενη σεζόν στο Πρωτάθλημα μας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, τον οποίο ευχαριστούμε για αυτή του την κίνηση, αγωνιζόμενος στις 8/3/2020 εναντίων της ΑΕΚ (τελικό αποτέλεσμα 3-0), είχε αναδειχθεί ως ο MVP by Unicars της 1ης Αγωνιστικής των Playoffs. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του διακοπέντος Πρωταθλήματος και το τελευταίο του με την Ανόρθωση.