«Ο Ραφίνια είπε στη Φλαμένγκο ότι συνεχίζει στον Ολυμπιακό»

Ακόμη πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Ραφίνια, με την Globoesporte να αποκαλύπτει πως αποδέχεται την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας. Συνάντηση του 35χρονου μπακ με την διοίκηση της Φλαμένγκο που προσπαθεί να τον μεταπείσει.

Οι εξελίξεις σε ότι αφορά την μεταγραφή του Ραφίνια είναι ραγδαίες, αφού σύμφωνα με την έγκυρη globoesporte έχει προγραμματιστεί για σήμερα (13/8) ραντεβού του 35χρονου δεξιού μπακ με τους διοικούντες την Φλαμένγκο.

Πρόκειται για το κεντρικό θέμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας που αποκαλύπτει πως ο πρώην παίκτης της Μπάγερν έχει αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και θα κάνει χρήση της option του συμβολαίου του, σύμφωνα με την οποία μπορεί να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα.

Μάλιστα είναι προγραμματισμένη συνάντηση με την διοίκηση της πρωταθλήτριας Βραζιλίας προκειμένου να ανακοινώσει και επίσημα την απόφαση του. Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της Φλαμένγκο καταβάλλουν προσπάθεια για να μεταπεισθεί ο Ραφίνια.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μπακ με την Φλαμένγκο εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και την Παρασκευή (14/8) ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάρκος Μπραζ αναμένεται να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.