Ο πρόεδρος της Σίτι απολογήθηκε στους οπαδούς για την ESL

Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Χαλντούν αλ Μουμπάρακ, ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας για την αρχική εμπλοκή στη European Super League

Συγγνώμη από τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Σίτι για την αρχική εμπλοκή της στην European Super League ζήτησε μέσω συνέντευξης στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Χαλντούν αλ Μουμπάρακ.

Ο πρόεδρος των Πολιτών παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος η απόφαση και αναγνώρισε το λάθος σκεπτικό της διοίκησης της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

«Θέλω να ξεκινήσω με μια συγγνώμη στους φιλάθλους. Ήταν λάθος, εκ των υστέρων πιστεύω ότι από την αρχή η απόφασή μας θα έπρεπε να ήταν να μην εμπλακούμε σε αυτή τη Λίγκα. Λυπάμαι γι’ αυτό. Τώρα είναι εύκολο να το λες. Λυπάμαι και μπορείτε να το διαπιστώσετε από τη διστακτικότητά μας.

Ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση να πεις «ναι», «όχι», μετά «είμαστε μέσα» ή «δεν συμμετέχουμε». Μπορείτε να δείτε από τους χρόνους ποια στιγμή δεσμευτήκαμε πραγματικά και πόσο παλέψαμε με την απόφαση.

Αλλά επίσης μπορείτε να δείτε ότι αναγνωρίσαμε το λάθος μας. Βγήκαμε από αυτό άμεσα. Δεν θα καθίσω να υπερασπιστώ γιατί το κάναμε. Αυτό που θα κάνω είναι να πω ότι πήρα μια απόφαση και ανέλαβα την ευθύνη. Και ήταν λάθος».