Ο Πέτρου και η δικαίωση του Φερέρ

Ο Κωνσταντίνος Πέτρου ήταν εντυπωσιακός και ήταν κατά γενική ομολογία αυτός που έδωσε την πρώτη ισοπαλία και τον πολύτιμο βαθμό απέναντι στην Ομόνοια μέσα στη Λευκωσία.

Ο Παραλιμνίτης τερματοφύλακας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς κράτησε ανέπαφη την εστία του, με αποκορύφωμα την απόκρουση πέναλτι στο 84′. Ο Πέτρου ουσιαστικά δικαίωσε και τον προπονητή του Κάρλος Φερέρ που τον εμπιστεύτηκε. Ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε τον Πέτρου αντί τον Γκαντσέφσκι και αυτή του η επιλογή στο τέλος της ημέρας είχε θετικό πρόσημο.

Χωρίς δόση υπερβολής, ο Πέτρου πήρε μόνος του τον βαθμό. Ό,τι καλό είχε να επιδείξει η Ένωση ήταν ο τερματοφύλακάς της. Στο Παραλίμνι κρατούν την ουσία και το θετικό αποτέλεσμα που στο τέλος είναι αυτό που μέτρησε.

Η έκπληξη και ο βαθμός που πήραν αναμφίβολα ανέβασαν και πάλι την ψυχολογία στο «Τάσος Μάρκου» καθώς μετά τη συντριβή από την ΑΕΛ το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ. Δίνει επίσης αυτοπεποίθηση στους βυσσινί για τη δύσκολη συνέχεια. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής με τη Δόξα στο οποίο η Ένωση δεν έχει άλλη επιλογή πέραν των τριών βαθμών για να πάρει τα πάνω της, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.