Ο παράγοντας από τη Λευκωσία που επιχειρεί να πείσει τον Ιβάν

O πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ κυκλοφορεί ελεύθερος και βρέθηκε η πρώτη ομάδα που τον έχει ψηλά στη λίστα της

Μετά την αποχώρηση του Βλάνταβ Ίβιτς από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ η ισραηλινή ομάδα βρίσκεται στο ψάξιμο για το διάδοχό του και ανάμεσα στους υποψηφίους είναι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport1.co.il.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ τις επαφές με τον Σέρβο τεχνικό θα κάνει ο διευθύνων σύμβουλος της Ισραηλινής ομάδας, Τζακ Αγγελίδης, πρώην πρόεδρος και διευθύνοντα σύμβουλος του ΠΑΟΚ.

Ο Τζακ Αγγελίδης, ο οποίος  είναι κυπριακής καταγωγής καθώς γεννήθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία, θα προσελκύσει τον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, που είναι ελεύθερος μετά την απόλυσή του από την Ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το βιογραφικό του Τζακ Αγγελίδη (όπως δημοσιεύθηκε το 2014 από τη σελίδα του ΠΑΟΚ, όταν ανάλαβε ρόλο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης):

«Ο Ιάκωβος Αγγελίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου, ωστόσο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε χώρες του εξωτερικού, όπως είναι οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αγγλία. Είναι δικηγόρος στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αγγλίας και της Ουαλίας και έχει εργαστεί ως γενικός σύμβουλος και διευθυντής σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Από το 2009 και την αλλαγή ιδιοκτησίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ εντάχθηκε στην ομάδα του Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια της σχεδόν πενταετούς θητείας του, η Μακάμπι προχώρησε σε ριζικές οργανωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, ενώ στον αγωνιστικό τομέα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ισραήλ τις περιόδους 2012-13 και 2013-14 και έφτασε στη φάση των «32» του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ εξελίσσεται σε έναν μοντέρνο ευρωπαϊκό σύλλογο με υψηλές απαιτήσεις για να επιτύχει τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο τους στόχους του.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης αναμένεται να βοηθήσει τον σύλλογο με την εμπειρία του στην υλοποίηση σχεδίων υψηλού επιπέδου στον χώρο του ποδοσφαίρου, του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στόχος είναι να αναβαθμιστεί η λειτουργία και η αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ.

Επιθυμία μας είναι να συνδυαστεί η μοναδική δυναμική και το πάθος που διακρίνει τους φίλους του ΠΑΟΚ με μια υψηλού επιπέδου διοίκηση που θα φέρει την τεχνοκρατική καθοδήγηση προς την επιτυχία.

Καλωσορίζουμε τον Ιάκωβο Αγγελίδη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ με την υπόσχεση να του δοθεί η απαραίτητη υποστήριξη που απαιτείται για να επιτύχει στο έργο του».