Ο Παπουλής έδειξε με το… καλημέρα τι ξέρει να κάνει καλύτερα!

Έδειξε τις προθέσεις του ο Ελλαδίτης άσος...

Προφανώς και το πρώτο φιλικό μίας ομάδας, δεν είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο αγώνας είναι με μία ομάδα (Δόξα) υποδεέστερη και σαφώς με διαφορετικούς στόχους από την Ομόνοια.

Τα φιλικά είναι κυρίως για τους προπονητές. Ο Χένινγκ Μπεργκ λοιπόν, ήθελε πρωτίστως να δει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες σε κάποιους νεαρούς. Ο Νορβηγός τεχνικός, ανακάτεψε για τα καλά την… τράπουλα, καθώς χρησιμοποίησε συνολικά 23 ποδοσφαιριστές (δεν αγωνίστηκαν Βίτορ Γκόμες και Κριστιάν Μανρίκε)

Παρ’ όλα αυτά ο αγώνας κρίθηκε από γκολ του Φώτη Παπουλή (48’, 1-0), μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζουμε καλά τον Ελλαδίτη άσο και δεν περιμέναμε να δούμε κατά πόσο μπορεί να προσφέρει ή όχι στην Ομόνοια. Άλλωστε, οι επιδόσεις του στην οκταετία που βρέθηκε στον Απόλλωνα μιλάνε από μόνες τους (211 συμμετοχές, 83 γκολ).

Στα λεπτά που αγωνίστηκε, ο Παπουλής (έπαιξε ως επιτελικός μέσος) έδειξε ότι ανέπτυξε εξαιρετική σχέση με τον Έρικ Μποτεάκ και αυτό φαίνεται τόσο εκτός όσο και εντός γηπέδου, με τους δύο να συνδυάζονται εκπληκτικά.

Ας μην προτρέχουμε όμως! Το παιχνίδι με τη Δόξα ήταν απλώς ένα φιλικό… ξεμούδιασμα και τίποτα περισσότερο. Ασφαλέστερα συμπεράσματα θα μπορούμε να βγάλουμε στην συνέχεια, ωστόσο ο Παπουλής έδειξε με το… καλημέρα τι ξέρει να κάνει καλύτερα. Να στέλνει δηλαδή, την μπάλα στα δίκτυα…