Ο Παπασταύρου το πήρε πάνω του και εκτός απροόπτου η Ομόνοια μένει ΓΣΠ!

Ανατροπή σκηνικού φαίνεται πως προκύπτει σχετικά με την έδρα της Ομόνοιας στις εγχώριες υποχρεώσεις, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου .

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορήση που προκύπτει, ο Σταύρος Παπασταύρου που βρίσκεται στο νησί μας από την Παρασκευή (επέστρεψε με την αποστολή από την Κροατία), πήρε την κατάσταση στα χέρια του, πραγματοποιήσε σημαντικές συναντήσεις, την ίδια ώρα που η ομάδα της πρωτεύουσας αναμένει την απάντηση των Βρετανικών Βάσεων για χρήση του γηπέδου στο Δασάκι (παρουσιάζονται αρνητικοί στις Βρετανικές Βάσεις).

Όσο όμως αυτή αργεί, ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά καθώς έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΓΣΠ για χρήση του γηπέδου και στις εγχώριες υποχρεώσεις των πρασίνων. Οι δύο πλευρές προ ημερών αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, έμοιαζε η κατάσταση μη αναστρέψιμη, ωστόσο βρέθηκε η σημείο αναφοράς και οι διαβουλεύσεις άρχισαν σε νέα βάση και σε πιο θετικό κλίμα.

Για την ώρα δεν μπορεί να λεχθεί τίποτα με σιγουριά, ωστόσο μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα προκύψει το σχετικό φιρμάνι.