«Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει, η Ομόνοια μάλλον δεν μπορεί να σηκώσει δυο στόχους»

Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα», ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και νυν του Ερμή Αραδίππου, Παύλος Κυριακίδης, μίλησε για την Ομόνοια που αντιμετώπισε πρόσφατα και το ευρωπαϊκό παιχνίδι που έχει μαζί της ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κακή κατάσταση που βρίσκεται η Ομόνοια:

«Η αλήθεια αυτή είναι, δεν ήταν σε καλή κατάσταση η Ομόνοια, παρ’ ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δείχνει με τα τελευταία αποτελέσματα ότι μάλλον δεν μπορεί να σηκώσει και τους δύο στόχους της, σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη. Σίγουρα όμως ένα ευρωπαϊκό ματς είναι διαφορετικό και το αντιμετωπίζεις αλλιώς. Αν ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός και μπει όπως μπαίνει στα τελευταία ματς με την παρουσία του Γκαρσία, που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει μέσα από το γήπεδο, θα μπορέσει έστω και δύσκολα να πάρει αυτό που θέλει».

Για το πώς θα συμβούλευε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αγωνιστούν:

«Νομίζω ότι η Ομόνοια έχει παίκτες-κλειδιά που αν τους περιορίσεις, όπως κάναμε εμείς, μπορείς να τους κρατήσεις μακριά από την εστία σου. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγαλύτερη ποιότητα από εμάς, μπροστά μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στην Ομόνοια».

Για την πρόβλεψή του για τον αγώνα:

«Εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να πάρει το ματς. Το θέλει περισσότερο αρκεί να το δείξει στο γήπεδο. Θα νικήσει ο ΠΑΟΚ πιστεύω».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Παρακολουθώ το Πρωτάθλημα και ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία και σαν ποδοσφαιριστής ήξερε πολύ καλά τον ΠΑΟΚ. Νομίζω το έχει περάσει ως προπονητής στην ομάδα. Έχει βγάλει το μέταλλο νικητή και παίρνει τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο».

Για τον Ηρακλή που αγωνίστηκε:

«Είχε γενέθλια ο Ηρακλής έκλεισε 112 χρόνια ζωής. Όσοι έχουν περάσει από την ομάδα στεναχωριούνται για την κατάσταση που είναι τώρα. Γίνεται μια νέα προσπάθεια από ότι βλέπω και μαθαίνω. Ελπίζω να βγει από την κατάσταση αυτή ο Ηρακλής, να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία και να μείνει εκεί χωρίς να ξαναζήσει τέτοιες άσχημες καταστάσεις».