Ο νέος στοιχηματικός χορηγός της Πάφος FC!

H Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την Πάφος FC για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2020/21!

Η Stoiximan, πιστή στην δέσμευσή της να στηρίξει τον κυπριακό αθλητισμό και το κυπριακό ποδόσφαιρο σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι, θα είναι ο betting partner (στοιχηματικός χορηγός) της Πάφος FC, της μεγαλύτερης ομάδας της Πάφου και μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου!

Ο Country Manager της Stoiximan, κ. Άγγελος Χοντουλίδης τόνισε για τη συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Πάφος FC, την ομάδα που εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη, μια ολόκληρη επαρχία. Ελπίζουμε η συνεργασία μας με την ομάδα της Πάφου να σηματοδοτήσει και την καθιέρωση της στις κορυφαίες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου και να συνοδευτεί και με την κατάκτηση ενός τίτλου! Η Stoiximan, στηρίζει σταθερά το κυπριακό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και θα καταρτίσουμε πλάνο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την τοπική κοινωνία της Πάφου σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας».

Η Stoiximan, πιστή στην εταιρική της αποστολή, στηρίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο και τον κυπριακό αθλητισμό γενικότερα, καθώς πέρα από την Πάφος FC, είναι χορηγός του Απόλλωνα Λεμεσού, του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, ενώ υποστηρίζει μία σειρά από φιλανθρωπικές οργανώσεις και δράσεις σε όλη την Κύπρο, όπως το Hope For Children και τον Ερυθρό Σταυρό.