Ο Μπρούνο ίσως στείλει στην Ανόρθωση τον Λάζαρο – Πώς εμπλέκονται Απόλλωνας και Ομόνοια

Σύμφωνα με το fosonline.gr ο Μπρούνο Φελίπε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Πώς όμως το όνομα του συνδέεται με τρεις «δικές» μας ομάδες; Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας αναφέρεται πως για τον Βραζιλιάνο ενδιαφέρεται ο Απόλλωνας και η Ομόνοια, αλλά και ο Ατρόμητος. Κι αν τελικά ο Φελίπε συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, τότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην Ανόρθωση…

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Μπρούνο βρέθηκε θετικός στον Covid-19, παρουσιάζοντας μάλιστα στην πορεία και επιπλοκές.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός από βδομάδα αναμένεται να μπει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ετοιμάζοντας τη μεγάλη του επιστροφή στη δράση. Είναι πολύ μεγάλο το διάστημα που απουσιάζει.

Το ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις, δεν σημαίνει ότι ο Μαρτίνς θα τον υπολογίζει κιόλας για τα επόμενα παιχνίδια. Άλλωστε, είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσει κιόλας στον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Ο Απόλλων Λεμεσού έχει κάνει ήδη την κίνησή του, ενώ και η Ομόνοια τον έχει στην ατζέντα της. Εκτός όμως από τις κυπριακές ομάδες, υπάρχει και ο διαχρονικός… έρωτας του Νταμίρ Κάναντι με τον Μπρούνο. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο Αυστριακός ήταν εκείνος που τον είχε φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό ο τεχνικός του Ατρομήτου να τον έχει στα υπόψη του, ειδικά από τη στιγμή που παρατηρείται μία κινητικότητα γύρω από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και το ξαφνικό ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την Κύπρο.

Πολύ σύντομα πάντως αναμένεται να τελειώσει το θέμα του Μπρούνο, με τις περισσότερες πιθανότητες πλέον να είναι προς το να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού παρά να συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν στο λιμάνι.