«Ο μπαμπάς του Τάμαρι, τι δίνει ο Ολυμπιακός στον ΑΠΟΕΛ και το ποσοστό μεταπώλησης»

Συνεχίζεται το ελλαδικό αλαλούμ από τα ΜΜΕ σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μούσα Αλ Τάμαρι.

Το σημερινό ρεπορτάζ του Sportime.gr προέβει μάλιστα σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με το ενδιαφέρον των Πειραιτών. Στο εν λόγω δημοσίευμα, υπογραμμίζεται πως ο Ολυμπιακός τα βρήκε εδώ και καιρό με τον πατέρα του Ιορδανού άσου και αυτό που απομένει είναι να τα βρει με τον ΑΠΟΕΛ.

Ως εδώ όλα καλά… Στη συνέχεια όμως, τονίζεται πως η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν πρόκειται να δώσει περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ συν 10% ποσοστό μεταπώλησης.

Αν ισχύουν πάντως αυτά τα δεδομένα, ο ΑΠΟΕΛ δύσκολα θα παραχωρήσει τον Τάμαρι στους πρωταθλητές Ελλάδας…

Αυτούσιο το δημοσίευμα του sportime.gr

«Ιορδανία και μπάλα είναι δύο έννοιες παντελώς παράταιρες! Κι όμως, πριν δύο χρόνια ο ΑΠΟΕΛ εμφάνισε στην πιάτσα τον επονομαζόμενο «Μέσι της Ιορδανίας». Τον Μούσα Αλ-Τάμαρι.

Δανεικός, τότε στην Αλ Ζαζίρα από την Αλ Ορντόν! Γεννημένος το ΄97, winger που κόστισε ένα 400άρι στον Πρόδρομο Πετρίδη, πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ. Μετά το πέρας του deal, πάντως, το αφεντικό των «γαλαζοκίτρινων» έλεγε με καημό.

«Νομίζω πως τα τρία χρόνια συμφωνίας είναι λίγα, αλλά δεν μπορούσα κάτι καλύτερο». Δύο χρόνια μετά βγαίνει αληθινός. Ο 23χρονος εξτρέμ εδώ και ένα χρόνο είναι στην ατζέντα του Ολυμπιακού, ο οποίος περίμενε το ανάλογο timing για να χτυπήσει. Ο ΑΠΟΕΛ πέρυσι τέτοια εποχή είχε αρνηθεί σύμφωνα με την πιάτσα 6 εκατ. ευρώ πρόταση.

Ο ίδιος ο παίκτης έλεγε από την Ισπανία, μα ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε. Πλέον, φθάνουμε στο σήμερα. Ο Μούσα Αλ-Τάμαρι ΔΕΝ ανανεώνει στον ΑΠΟΕΛ με τις φετινές του απολαβές να αγγίζουν τις 200.000 ευρώ! Εχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Κύπριους.

Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό έχει πλησιάσει τον πατέρα του παίκτη, προσφέροντας τα διπλά και 4ετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές. Στην περίπτωση του Μούσα Αλ-Τάμαρι είναι ο,τι πει ο μπαμπάς! Τελεία και παύλα. Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη/επιλογή. Είναι ατζέντης, ψυχολόγος, ποδοσφαιρικός πατέρας του.

Το «πράσινο» φως έχει ανάψει και πλέον απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος πέραν του ότι έχει «παγωμένες» σχέσεις με τον Ολυμπιακό από την εποχή του Πιέρου Σωτηρίου συνάμα είναι με «δεμένα» τα χέρια μια και σε έξι μήνες ο 23χρονος εξτρέμ από την Ιορδανία θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει χωρίς να πάρει την άδεια κανενός.

Ο Ολυμπιακός «πατώντας» πάνω στην προφορική συμφωνία με τον μπαμπά Τάμαρι δεν πρόκειται να δώσει πάνω από 1 μύριο συν ένα 10% ποσοστό μεταπώλησης στον ΑΠΟΕΛ που έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να φέρουν πρόταση για τον παίκτη του, αλλά…».