Ο Μούζουρος οριστικοποίησε το deal με τον Κατσιατή!

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο προπονητής της Αλκής, Κύπρος Μούζουρος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή του «derby» με τον Πανίκο Χατζηλιασή. Ουσιαστικά, ο Κύπριος τεχνικός οριστικοποίησε το deal με τον διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες, Γιώργο Κατσιατή, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της φετινής Αλκής.

Την ίδια ώρα υπογράμμισε πως η ομάδα του ψάχνει δεκάρι και άλλον ένα ποιοτικό Κύπριο για να κλείσει το ρόστερ της φετινής περιόδου.

«Ο Κατσιατής είναι παίκτης της Αλκής. Είναι ποιοτικός παίκτης, τον πιστεύω πολύ. Πέρσι είχε μία άτυχη σεζόν στην Ομόνοια Αραδίππου και ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μούζουρου.

Αναφορικά με το ρόστερ τόνισε: «Είναι συμπληρωμένα τα 9/10 του ρόστερ όσο αφορά στους Κύπριους ποδοσφαιριστές και ψάχνουμε μία ποιοτική επιλογή από την κυπριακή αγορά. Η λογική υπέρβαση θα γίνει για το δεκάρι της ομάδας, ο οποίος θέλω να είναι επιθετικογενής και να πατάει περιοχή. Ήδη αξιολογούνται περιπτώσεις από Αργεντινή και Βραζιλία».

Για τους στόχους και το πρότζεκτ της Αλκής υπογράμμισε: «Πολύ ζωντανό πρότζεκτ η Αλκή. Συμβαδίζουν οι στόχοι με τον επενδυτή Γιώργο Κουττούκη. Άνοδος και μόνο άνοδος είναι ο στόχος. Θα κάνουμε τα πάντα για να αναδειχθούμε πρωταθλητές».

Για την προετοιμασία και τις… υπερβάσεις είπε: «Σεμνά και ταπεινά οι υπερβάσεις θα είναι λογικές και δεν θα ξοδευτούν τα… τρελά λεφτά που ακούγονται. Έχει προστεθεί μία εβδομάδα στο πλάνο προετοιμασίας, δηλαδή αντί για οκτώ θα κάνουμε εννέα εβδομάδες προετοιμασία λόγω της ιδιαιτερότητας του κορωνοϊού. Το πιο βασικό κομμάτι θα γίνει στα Λεύκαρα και το πρώτο φιλικό θα γίνει με την Αναγέννηση Δερύνειας. Σεμνά και ταπεινά και τα υπόλοιπα στο γήπεδο».