Ο Μικ Μακάρθι και το μοντέλο που επέλεξε ο Πετρίδης!

Με τον Ιρλανδό τεχνικό, Μικ Μακάρθι θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα στον πάγκο του ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν ότι ο 61χρονος προπονητής θα βρίσκεται στην Κύπρο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα αλλά και να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με την διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη.

Ο Ιρλανδός τεχνικός… κουβαλάει μαζί του καλό βιογραφικό, καθότι υπήρξε προπονητής των Μίλγουολ, Σάντερλαντ, Γουλβς και Ίπσουιτς, ενώ ήταν επίσης προπονητής και στην Εθνική Ιρλανδίας σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Η πρώτη του θητεία ήταν από τον Φεβρουάριο του 1996 μέχρι τον Νοέμβριο του 2002, ενώ η δεύτερη του θητεία τερματίσθηκε πολύ πρόσφατα και μάλιστα πριν από λίγους μήνες (Απρίλιο 2020). Επίσης, έχει στο παλμαρέ του δύο τίτλους στην β’ κατηγορίας (championship) Αγγλίας (2004-05, 2008-09) με Σάντερλαντ και Γουλβς αντίστοιχα.

Δύο γκρουπ είχαν στο μυαλό τους οι διοικούντες του ΑΠΕΟΛ σχετικά με τους υποψήφιους προπονητές. Καταξιωμένο βαρύ όνομα με προσωπικότητα ή άτομο φιλόδοξο και πιο νεαρής ηλικίας; Τελικά και βλέποντας το βιογραφικό του Μακάρθι, επιλέχθηκε το πρώτο!

«Θέλουμε είτε καταξιωμένο με όνομα βαρύ και προσωπικότητα, ή πιο νεαρής ηλικίας και φιλόδοξο, έχουμε χωρίσει σε δύο γκρουπ τους υποψήφιους, έχουμε κι από τα δύο. Ίσως πιο αργά απόψε να κατασταλάξουμε σε 2-3 από το κάθε προφίλ και να προχωρήσουμε σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις», ήταν όσα είπε στην Cablenet για το θέμα του προπονητή ο Πρόδρομος Πετρίδης.