Ο μεγαλύτερος αθλητής στην ιστορία σύμφωνα με τον Ζλάταν και ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής

Με τον Ζλάταν δεν πλήττεις ποτέ. Ο Σουηδός άσος κλήθηκε να απαντήσει ποιος είναι ο μεγαλύτερος αθλητής ανεξαρτήτως αθλήματος και είπε τον θρυλικό μποξέρ, ενώ αναφορικά στο ποδόσφαιρο δεν επέλεξε ούτε Μέσι, ούτε Κριστιάνο.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για άλλη μια φορά προκάλεσε αίσθηση. Ο επιθετικός της Μίλαν, σε δηλώσεις του στην Corriere dello Sport, επέλεξε τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία και δεν είναι ούτε ο Λιονέλ Μέσι, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Για τον ‘Ίμπρα’ ο Ρονάλντο Ναζάριο είναι ο καλύτερος που έχει παίξει ποτέ το άθλημα.

Ο πολύπειρος Σουηδός αφού επέλεξε τον Μοχάμεντ Άλι ως τον μεγαλύτερο αθλητή ανεξαρτήτως αθλήματος, εξηγώντας ότι η επιλογή του δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τον αθλητισμό, αλλά και λόγω της συμπεριφοράς του εκτός ρινγκ, έβγαλε το καπέλο του στο «Φαινόμενο».

«Για μένα, Ρονάλντο είναι το “φαινόμενο”. Περισσότερο από τον Μαραντόνα; Δεν έχω ζήσει τον Μαραντόνα. Ίσως για άλλες γενιές είναι ο πιο δυνατός από όλους. Αλλά είδα τον Ρονάλντο στη ζωή και ως παιδί τον μιμήθηκα. Προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα, δεν ήμουν τόσο γρήγορος όσο εκείνος».

Όταν ερωτήθηκε για τους Μέσι – Κριστιάνο, τόνισε: «Είναι και οι δύο πολύ δυνατοί. Θα ήταν μια δύσκολη επιλογή. Αν έπρεπε να επιλέξω έναν θα επέλεγα τον Μέσι επειδή έχω παίξει μαζί του, τον έχω δει από κοντά και ξέρω ότι όλα όσα κάνει είναι από τη φύση, δεν είναι χτισμένα. Είναι όλα κίνηση, όλα φυσικά».