Ο λόγος που πάει Αζερμπαϊτζάν ο Φαμπιάνο

Στο αεροπλάνο με προορισμό το Αζερμπαϊτζάν μπαίνει η αποστολή της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καραμπάχ.

Μάλιστα, στην αποστολή των πρασίνων συμπεριλήφθηκε και ο Φαμπιάνο ο οποίος θα ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του και θα αξιολογηθεί από το τεχνικό επιτελείο, κάτι που γίνεται καθημερινά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του «τριφυλλιού», Αντρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ πριν την αναχώρηση της αποστολής.

Για τον αυριανό αγώνα: «Είναι μία σημαντική εμπειρία και για την ομάδα και τον σύλλογο. Είναι χρήσιμη εμπειρία για όλους. Μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, άλλωστε θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να παρουσιάσουμε μία θετική εικόνα που θα είναι συνέχεια και τις αγωνιστικής συμπεριφοράς της ομάδας των τελευταίων αγώνων».

Για τις αλλαγές που θα πραγματοποιήσει ο Μπεργκ: «Ο προπονητής έχει πει ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα. Το έχει κάνει και άλλες φορές στους ομίλους. Οπότε αναμένεται ότι η φιλοσοφία θα είναι πάνω-κάτω η ίδια. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να φέρνουμε εις πέρας τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι με την Καραμπάχ, δεν ήταν αντιπροσωπευτικό το σκορ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν ταξιδεύει με την αποστολή ο Γιάννης Κούσουλος. Θα έχουμε μαζί μας τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Θα ακολουθήσει την αποστολή και ο Φαμπιάνο, όπου θα ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης, να προπονηθεί και να τον αξιολογεί καθημερινά και ο προπονητής, για το πότε θα είναι με την αποστολή».