Ο κύβος ερρίφθη: Επιστρέφουν οι ξένοι VARίστες, ίσως από αυτή την αγωνιστική

Ο κύβος ερρίφθη και οι ξένοι VARίστες επιστρέφουν στα κυπριακά γήπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας και ο αρχιδιαιτητής Μίλοραντ Μάζιτς συναντήθηκαν τις τελευταίες μέρες και αποφάσισαν όπως καλέσουν ξανά ξένους διαιτητές οι οποίοι θα έχουν καθήκοντα στο VAR.

Μάλιστα, έγιναν μεγάλες προσπάθειες αυτό να γίνει από αυτή την αγωνιστική και σε λίγο θα μάθουμε αν αυτές καρποφόρησαν.

Είναι πλέον ξεκάθαρο και αποδεκτό από την ηγεσία της ΚΟΠ ότι για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του μειωμένου αριθμού διαιτητών και η προκατάληψη η κυπριακή διαιτησία χρειάζεται ενίσχυση.

Προηγούμενο άρθροΟ ένας φαβορί, ο άλλος αουτσάιντερ
Επόμενο άρθρο«Δεν τελείωσε τίποτα» λένε στον Εθνικό
Κατάγεται από τη Λεμεσό. Αποφοίτησε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εργάζεται στον ΠΟΛΙΤΗ από το 2003. Από μικρός ήταν με μια μπάλα στα πόδια και το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν κατάφερε, όμως, να το εκπληρώσει. Εντούτοις βρίσκεται κοντά στο άθλημα υπό την ιδιότητα του αθλητικού συντάκτη κι αυτό… απαλύνει τον πόνο του! Μπορεί να μην εκπλήρωσε τη μεγάλη του επιθυμία, όμως κατάφερε να αγωνιστεί στο «Old Trafford» σε ένα τουρνουά μαζί με άλλους συναδέλφους από διάφορες χώρες. Στο «Θέατρο των Ονείρων» έζησε για λίγο το δικό του όνειρο. Ας είναι!