«Ο κύριος Μπεργκ ξέρει πολύ καλά τι κάνει. O κόσμος να μας πιστέψει»

Δηλώσεις στο κανάλι της Ομόνοιας παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων, Κίκο, ενόψει του αγώνα με τη Δόξα. Αναφέρθηκε στην δυσκολία του παιχνιδιού αλλά και στον κόσμο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Είναι μια δυνατή ομάδα. Πήραν καλά αποτελέσματα κόντρα σε ΑΕΚ και Ανόρθωση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όμως εμείς θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας, καθώς στο πρώτο παιχνίδι δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να πάρουμε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα».

Για το κλειδί της επιτυχίας: «Να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον δικό μας τρόπο. Να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως πάντα. Επίσης ο κόσμος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθειά μας».

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα: «Είναι καλό για εμάς καθώς όλοι θα πάρουν λεπτά συμμετοχής. Ο προπονητής μας, ο κύριος Μπεργκ, ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Ξέρει πολύ καλά να κάνει τις επιλογές του και τον εμπιστευόμαστε».

Το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Να πιστέψουν σε εμάς. Ήταν εκπληκτικοί μέχρι τώρα και ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να είμαστε όλοι χαρούμενοι στο τέλος».