Ο κύκλος της μεγάλης δεκαετίας του ΑΠΟΕΛ έκλεισε…

Ο ΑΠΟΕΛ για μια δεκαετία πάνω-κάτω κυριάρχησε στο κυπριακό ποδόσφαιρο εκπληρώνοντας το όνειρο σχεδόν κάθε ΑΠΟΕΛίστα… Πήρε συνεχόμενους τίτλους πρωταθλήματος, επτά για την ακρίβεια, πέτυχε οκτώ προκρίσεις σε ομίλους Champions League και Europa League, έφτασε μέχρι τη φάση των «8» του Champions League και των «16» του Europa League…

Όμως, μετά από τόσες επιτυχίες ήρθε και ο κορεσμός… Και κατά την ταπεινή μου άποψη, εν μέρει είναι λογικό και αναμενόμενο. Γιατί όπως η ζωή έτσι και οι ομάδες κάνουν κύκλους και ο κύκλος της μεγάλης δεκαετίας του ΑΠΟΕΛ έκλεισε. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει όλοι να την αποδεχθούν. Δεν μπορεί μία ομάδα επ’ άπειρον να πρωταγωνιστεί, κάποια στιγμή θα έρθει και η πτώση.

Το ζητούμενο πλέον για τους γαλαζοκίτρινους είναι να ανασυνταχθούν και να ξεκινήσουν έναν νέο κύκλο, με στόχο να επανέλθουν και πάλι σε κυρίαρχη θέση. Αν αυτό γίνει φέτος, που για την ώρα φαίνεται χλομό, ή σε ένα, δύο, τρία χρόνια θα φανεί από τη διαχείριση που θα γίνει από τώρα και στο εξής σε όλα τα επίπεδα.

Προηγούμενο άρθροΤα γάντια βασικού… σπίτι του
Επόμενο άρθροΠοιον… βγάζει για χάρη του;
Ήθελε να γίνει γυμνάστρια αλλά στην πορεία κατέληξε στο… αθλητικό ρεπορτάζ! Το 2010 εισέβαλε σε έναν καθ’ όλα ανδροκρατούμενο χώρο, με μοναδικό στόχο να διαπρέψει. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Super Sport FM 104 (ραδιόφωνο-εφημερίδα) και ακολούθως το 2012 πήρε μεταγραφή στο γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης. Η συνέχεια τη βρήκε να δοκιμάζει την τύχη της στην τηλεόραση (CySports και Plus), ενώ το 2017 κατέληξε και πάλι στο ραδιόφωνο, εργαζόμενη στον Active. Έπειτα από δύο χρόνια αποφασίζει να ενταχθεί στην οικογένεια του ΠΟΛΙΤΗ, ενώ ταυτόχρονα ανήκει και στο ρόστερ της Cytavision, ως ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου. Επίσης, έχει κάνει διάφορες παρουσιάσεις αθλητικών γεγονότων. Στο βιογραφικό της από το 2015 μπήκε και η μητρότητα, έτσι τον ελεύθερο της χρόνο προσπαθεί να τον αξιοποιεί όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί με την κόρη της.