«Ο κόσμος της Ομόνοιας να κρατά μικρό καλάθι»

Τι είπε ο Νεόφυτος Λάρκου για την επιτυχία και τις προσπάθειες για βελτίωση του έμψυχου δυναμικού

Για τη μεγάλη επιτυχία της Ομόνοιας, να προκριθεί σε ευρωπαϊκούς ομίλους μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νεόφυτος Λάρκου, σε δηλώσεις του στη PrimeTel μετά την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα.

Για την επιτυχία: «Είναι μια βραδιά καταξίωσης για τους παίκτες, δικαίωσης για τη διοίκηση και περηφάνιας για τον κόσμο. Ξέρω τι είχε ανάγκη ο κόσμος. Όταν είσαι μέρος της ιστορίας που γράφεται δεν μπορείς παρά να προσπαθήσεις για τη συνέχεια. Τη σημερινή βραδιά νιώθεις πραγματική ικανοποίηση γιατί δουλεύεις ασταμάτητα, χωρίς να υπολογίζεις χρόνο και δυσκολίες. Όσο λιγότερο μιλάς τόσο το καλύτερο».

Αν υπάρχει μυστικό: «Το μυστικό είναι ότι κρατήσαμε σχεδόν την ίδια ομάδα σε σχέση με πέρσι και χαίρομαι πολύ που δικαιώθηκε αυτό. Ποτέ δεν δικαιούσαι να πεις ότι σταματάς. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες στον επόμενο αγώνα, όμως θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε και παράλληλα να κρατήσουμε την ομάδα σε πρωταγωνιστική τροχιά. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η πρώτη φορά που μπαίνεις ομίλους, γιατί μπορείς να χτίσεις τη βαθμολογία και να μην ξεκινάς πάντα στους αδύνατους. Η Ομόνοια είναι ένας νέος οργανισμός όπως χτίστηκε, πρέπει να κάνουν όλοι υπομονή γιατί έχει πολύ δρόμο μπροστά της».

Για ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση: «Ο κόσμος να κρατά μικρό καλάθι, να δει ότι χρησιμοποιήσαμε δύο 19χρονους και ένα 17χρονο και ότι είναι καλοί παίκτες. Εάν βρούμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε στην ολότητά του, θα γίνει προσπάθεια. Κάναμε πολλές προσπάθειες για να βελτιώσουμε το έμψυχο δυναμικό μας. Ας απολαύσουμε τους ποδοσφαιριστές μας που έφεραν την πρώτη θέση και την πρόκριση».