Ο Κορωνοϊός θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο…

Ναι, ο κορωνοϊός χτύπησε την κοινωνία μας, τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο. Τα «πάγωσε» όλα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα, κυρίως οικονομικά.

Όταν όμως το δούμε με περισσότερη ψυχραιμία, θα διαπιστώσουμε ότι σε βάθος χρόνου το ποδόσφαιρο θα βοηθηθεί από την όλη κατάσταση. Προ κορωνοϊού, τα σωματεία ξόδευαν εξωπραγματικά ποσά για το μέγεθός τους. Τώρα είχαν την ευκαιρία να δουν καλύτερα τα πράγματα και να παραδεχθούν ότι βαδίζουν σε λάθος δρόμο. Και δεν έχασαν χρόνο, καθώς προχώρησαν σε δραστικές περικοπές. Κάποιοι μιλούν για μισό προϋπολογισμό στη νέα σεζόν σε σχέση με την τελευταία!

Ας είναι κι έτσι, οι παράγοντες είδαν κατάματα την αλήθεια και αντιλήφθηκαν, έστω τώρα, το λανθασμένο οικονομικό άνοιγμα που έκαναν και προσπαθούν να διορθώσουν ό,τι μπορούν. Ελπίζουμε ότι όλο αυτό θα βοηθήσει και τους Κύπριους παίκτες και κυρίως τα μεγάλα ταλέντα, που τα τελευταία χρόνια εξαφανίστηκαν, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ελπίζουμε και αναμένουμε ότι μέσα από την όλη κρίση το ποδόσφαιρο θα βγει πιο δυνατό και, έστω με τις αναγκαίες περικοπές, θα συνεχίσει να έχει μεγάλες στιγμές, κυρίως στην Ευρώπη.