Ο κόουτς της Σαμπουρτάλο για Απόλλωνα: «Δεν υπάρχει ανυπέρβλητο εμπόδιο»

Την κλήρωση με τον Απόλλωνα, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, σχολίασε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο προπονητής της Σαμπουρτάλο, Τιμούρ Σαλαμπέριντζε.

Οι τοποθετήσεις του:

«Ο Απόλλωνας είναι ένας παραδοσιακός σύλλογος στην Κύπρο, έμπειρος που παίζει συχνά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από τις μέχρις στιγμής πληροφορίες, στο ρόστερ του υπάρχουν 16 ξένοι ποδοσφαιριστές. Η σεζόν στην Κύπρο σταμάτησε λόγω του κορωνοϊού. Οι ομάδες πήραν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια με βάση τη θέση που κατείχαν εκείνη τη στιγμή. Ο Απόλλωνας ήταν στην τέταρτη θέση.

Η νέα σεζόν στην Κύπρο ξεκινά στις 22 Αυγούστου, αλλά ο αντίπαλος παίζει συχνά φιλικά παιχνίδια. Αν κοιτάξουμε τους αγώνες, θα δούμε ότι έχασε το πρώτο από τα έξι παιχνίδια και στη συνέχεια μέτρησε μόνο νίκες. Φυσικά, αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει ανυπέρβλητο εμπόδιο. Σε ένα αγώνα οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Όποιος προετοιμαστεί καλύτερα θα κερδίσει. Πρέπει να επικεντρωθούμε, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η προσοχή μας πριν από το Γιουρόπα Λιγκ είναι οι δύο πιο αγώνες που ακολουθούν στο πρωτάθλημα. Θα παίξουμε κόντρα στη Σαμτρέντια την Τρίτη και έπειτα με τη Τσικούρα. Μετά από αυτά τα παιχνίδια, θα επικεντρωθούμε πλήρως στο ευρωπαϊκ΄πο παιχνίδι».