Ο Κέρκεζ… τρίβει τα χέρια του και ο Ντανίλο δίνει άλλη αίγλη

Ο Κέρκεζ είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόκτηση του Ντανίλο...

Στην Κύπρο αναμένεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, ο Ντανίλο Σόουζα Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος άσος αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο του.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ… τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς έχει πλέον στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως επιτελικοί μέσοι (Γκαζαριάν, Ντανίλο, Παπαφώτης, Γερολέμου). Κατά την περσινή περίοδο, ο Βόσνιος τεχνικός προτιμούσε να αγωνίζεται χωρίς το λεγόμενο «καθαρόαιμο» δεκάρι, είτε γιατί δεν είχε λύσεις (Αγκάνοβιτς και Γκαζαριάν ήταν για αρκετό καιρό στα… πιτς), είτε γιατί προτιμούσε να αγωνιστεί με δύο επιθετικούς.

Φέτος, τα πράγματα ίσως να είναι αλλιώς! Η ΑΕΛ πρόσθεσε ήδη στο δυναμικό της δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται πίσω από τον επιθετικό (Ντανίλο, Παπαφώτης), κάτι που φανερώνει πως ο Κέρκεζ έχει στο μυαλό του να αλλάξει τους σχηματισμούς του. Έτσι κι αλλιώς, ο προπονητής της ΑΕΛ δεν ήταν ποτέ ο τεχνικός που είχε εμμονές σχετικά με τον σχηματισμό που θα ακολουθούσε. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ξεκάθαρα τι έχει στο μυαλό του ο Κέρκεζ, διότι οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές μπορούν να αγωνιστούν κάλλιστα και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και ως δεύτεροι επιθετικοί.

Από εκεί και πέρα εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον των Γιον Γκαθτανιάγα, Νιλς Τεϊσέιρα, Μάνουελ Τόρες και Μπόρις Γκοντάλ ενδεχομένως να υπάρχουν από εβδομάδα, καθώς οι διοικούντες της ΑΕΛ προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή και οι παίκτες να αποχωρήσουν από τη Λεμεσό. Αντιθέτως, στην Κύπρο έφθασε το βράδυ της Παρασκευής ο Ριγιάντ Μαέ, ενώ σύντομα αναμένεται να έρθει στο νησί μας και ο Έουλερ.