Ο Κέρκεζ δεν «καίγεται» για κανέναν

Στην ΑΕΛ θέλουν να τελειώνουν με τους Γκαζτανιάγα, Γκοντάλ και Τεϊσέιρα...

Τα τρία μέτωπα τα οποία παραμένουν ανοιχτά στον προγραμματισμό της ΑΕΛ αφορούν τους Μπόρις Γκοντάλ, Γιον Γκαζτανιάγα και Νιλς Τεϊσέιρα. Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων Ντούσαν Κέρκεζ ξεκαθάρισε πως δεν «καίγεται» για κανέναν από τους τρεις, ωστόσο οι συζητήσεις συνεχίζονται και δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη αναφορικά με το μέλλον τους.

Οι πρώτοι δύο βρίσκονται στην πόρτα εξόδου και το πιο πιθανόν είναι να αποχωρήσουν από την ομάδα. Ειδικά ο δεύτερος με τη συμπεριφορά του έχει εκνευρίσει τον Βόσνιο τεχνικό και τους διοικούντες των γαλαζοκίτρινων και θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Όσον αφορά τον Νιλς Τεϊσέιρα, ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει, εντούτοις όμως για να γίνει αυτό πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Σύντομα, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Μέσα ο ένας, έξω ο άλλος

Σχετικά με τις προπονήσεις, ο Ντούσαν Κέρκεζ θέλησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών και γι΄ αυτό χθες (11/07) τους έκανε προπόνηση με διάφορους τρόπους στη θάλασσα. Σήμερα (12/07) θα έχουν ρεπό και από τη Δευτέρα (13/07) θα συνεχίσουν κανονικά την προετοιμασία τους. Ο Ντανίλο (ήρθε από το Βέλγιο) συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τον Έουλερ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ ήρθε στην Κύπρο μαζί με τη γυναίκα του, έκαναν το τεστ και ήταν αρνητικοί στον κορωνοϊό. Παρ’όλα αυτά, στην ΑΕΛ προσέχουν για να έχουν, και γι’ αυτό ο Βραζιλιάνος μπακ αναμένεται να περάσει και από άλλες εξετάσεις, με σκοπό να επιβεβαιωθεί ξανά πως δεν είναι θετικός στον ιό. Αν πάνε όλα καλά, τότε θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.