Ο «Καραβίδας»… επιβεβαιώνει Πετεβίνο για το «μια έτσι, την άλλη γιουβέτσι»

«Υπάρχουν ομάδες που τη μία λένε έτσι και την άλλη γιουβέτσι σχετικά με τη διαιτησία» δήλωνε μόλις χθες (22/10) ο Νεκτάριος Πετεβίνος και μπορεί η αναφορά του να μην ήταν για τη Δόξα, όμως ο πρόεδρός της ήρθε να… επιβεβαιώσει τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Την περασμένη Τρίτη, ο Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας» κάλεσε τους παράγοντες των ομάδων να σταματήσουν να ασχολούνται με τη διαιτησία. «Ας αφήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους» είπε χαρακτηριστικά και αργότερα σημείωσε πως «το παρατραβήξαμε».

Τέσσερις μέρες αργότερα, η Δόξα όχι μόνο εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία αλλά με αφορμή το χθεσινό λάθος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (μη αποβολή του Σαρφό), μπήκε μέχρι και στη διαδικασία να φτιάξει βίντεο με τις αποφάσεις τις οποίες θεωρεί πως την αδίκησαν. «Τα συμπεράσματα δικά σας…» έγραψε η ομάδα της Κατωκοπιάς.

Εννοείται πως υπάρχουν πολλές ομάδες που αλλάζουν τις θέσεις τους κατά το δοκούν όμως τέτοια απότομη… αλλαγή πλεύσης σε διάστημα τεσσάρων ημερών, μπορεί να χαρακτηριστεί ως η επιτομή του «τη μία έτσι, την άλλη γιουβέτσι».

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του προέδρου της Δόξας…

«Αν σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία τότε θα δούμε και καλύτερες μέρες. Ας αφήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους και στο τέλος επαναλαμβάνω θα πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει. Αν μια ομάδα πνίγεται και κάνει μια επανάσταση τότε να το κάνει και έχει το δικαίωμα αλλά νομίζω ότι το παρατραβήξαμε».

Ε. Γ.