Ο Καραπατάκης μίλησε για το λόγο που επέλεξε Σωφρόνη

Στο λόγο που η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λάρνακας αναφέρθηκε ο πρόεδρος των κιτρινοπρασίνων, Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος υποσχέθηκε στον Σωφρόνη Αυγουστή ότι θα είναι δίπλα του για να πετύχει η συνεργασία τους.

«Aπό σήμερα ξεκινάει μία νέα σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Οι συνεργάτες μου και εγώ νιώσαμε την ανάγκη για αλλαγή και για περισσότερη δυναμική στην πορεία της ομάδας και γι’ αυτό πήραμε τις αποφάσεις που όλοι γνωρίζετε.

Θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω τον κ. Κόντε για την εδώ παρουσία του και τη δουλειά που έχει κάνει μέσα σε δύσκολες συνθήκες, εν μέσω της πανδημίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τον προπονητή και τους συνεργάτες του για τη δουλειά που έχουν κάνει τους τελευταίους δύο μήνες που ήταν στην ομάδα.

Θέλω να καλωσορίσω τον Σωφρόνη στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι γνωστός και πιο παλιά σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα και κυρίως από το πολύ σπουδαίο έργο που έχει επιδείξει στην προηγούμενη του ομάδα. Εμάς μας αρέσει ο τρόπος ποδοσφαίρου των ομάδων του Σωφρόνη και αυτό ήταν ένα κίνητρο για να τον εντάξουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Σωφρόνη σε καλωσορίζω και εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου θέλω να ξέρεις ότι θα κάνουμε το παν για να πετύχει αυτή η προσπάθεια και θα έχεις ότι χρειάζεσαι για να πετύχεις στο έργο σου».