Ο ηγέτης που έψαχνε!

Παίκτης της ΑΕΛ είναι από το απόγευμα του Σαββάτου ο Στέφαν Τσέποβιτς. Στο άκουσμα του επιθέτου του, το μυαλό όλων μας έτρεξε στον παίκτη της Ομόνοιας, Μάρκο Τσέποβιτς, ο οποίος είναι αδελφός του Στέφαν. Άρα τα δύο αδέλφια πολύ σύντομα θα παίζουν ως αντίπαλοι στα γήπεδά μας, σε ομάδες μάλιστα που έχουν παρόμοιους στόχους. Πάντως, η προσθήκη του Τσέποβιτς είναι αυτή που έψαχνε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά τη φυγή του Μαέ. Ο Βόσνιος τεχνικός ήθελε έναν… ηγέτη στην επίθεση, έτσι ώστε να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Βέλγος άσος και φαίνεται πως το βρήκε στο πρόσωπο του Σέρβου φορ, ο οποίος κουβαλά πολύ μεγάλη εμπειρία από τα ισπανικά γήπεδα.

Λόγω της ποιότητάς του και όλων όσων μπορεί να προσφέρει, η διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά και καλούς όρους στο συμβόλαιο του προκειμένου να πείσει τον Τσέποβιτς να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. Η τελευταία του ομάδα ήταν η Μάλαγα (τον περασμένο Μάρτιο), στην οποία όταν υπέγραψε, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι στα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου». Αυτό ευελπιστούν και οι άνθρωποι της ΑΕΛ ότι θα αποδείξει, πως είναι στα καλύτερά του και θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η Κύπρος είναι ο 10ος σταθμός στην καριέρα του Τσέποβιτς, αφού προηγήθηκαν άλλες εννέα χώρες οι: Σερβία,  Βέλγιο, Ιταλία, Ισραήλ, Ισπανία, Σκωτία, Ουγγαρία, Πολωνία και Ιαπωνία. Μάλιστα, ερωτηθείς να σχολιάσει το γεγονός πως είχε αγωνιστεί σε εννέα διαφορετικές χώρες, είχε πει: «Κάθε χώρα σου δίνει κάτι. Εκεί που ένιωθα καλύτερα είναι στην Ισπανία. Είναι όπως στη χώρα μου, τη Σερβία. Είναι εκεί που ένιωθα καλύτερα και ήμουν καλύτερος».